23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Take on Robotics flytter ind hos Gibotech

Den første lejer i de lokaler, der tidligere husede Gibotechs softwareafdeling er nu flyttet ind. Mikkel Viager og nystiftede Take on Robotics er på plads og håber, at adressen kan være med til at sparke nogle døre op.

Mikkel Viager har stiftet Take on Robotics med en vision om at booste udbredelsen af effektiv automationsteknologi. Og med en fortid som projektleder for udvikling og implementering af robotteknologi hos Teknologisk Institut og en M.Sc i Automation og Robotteknologi fra DTU, er Mikkel en mand, der ved, hvad han taler om. Og den perfekte lejer i Gibotech-huset.

Selvom Gibotech først flyttede ind på Datavej i 2016, var det allerede i sommeren 2017 nødvendigt at udvide med en helt ny 1. sal på 500 m2 til den hurtigt voksende virksomhed. Og lige fra starten var det administrerende direktør Henrik Ankers plan at skabe et iværksættermiljø i stueetagen.

Gibotechs egen Robot Hub

- Vi vil gerne hjælpe de små nystartede virksomheder, der gerne vil videre ind i robotbranchen, når de har fået den første iværksætterhjælp fra Odense Kommune. Og ved at lukke dem ind i huset, giver vi de nye virksomheder adgang til hurtig sparring med vores dygtige fagfolk, ligesom de fx kan låne en robot til tests, siger Henrik Anker og fortsætter:

- Det er naturligvis også en gevinst for os at få nye virksomheder og teknologi ind i huset. Vi vokser så meget, at vi hele tiden får ny viden og nye ansatte. Alligevel falder vi nogle gange tilbage til at gøre som vi plejer. Adgangen til nye mennesker, ny viden og ny teknologi kan derfor være med til at udfordre os på nye måder at tænke og gøre tingene på, slutter Henrik Anker.

Take on Robotics ser store muligheder

Mikkel Viager har allerede et netværk i branchen fra sin tid som projektleder hos Teknologisk Institut. Alligevel ser han et stort potentiale i at dele lokaler med en etableret og velkendt automationsvirksomhed som Gibotech.

- Min lette adgang til både sparring og fagfolk bliver uvurderlig, når jeg skal rådgive virksomheder om automation og robotteknologi. Samtidig er det en stor fordel for mig at have adgang til robotter også. Det giver mig jo mulighed for at invitere kunder indenfor, så de kan se, hvad robotter egentlig er for en størrelse, afslutter Mikkel Viager.

 Læs mere om Gibotech 

Læs mere on Take on Robotics

 

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

MB

Send til en kollega

0.078