23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejdspartner til optimering af forsyningskæde!

Har I brug for optimering af Jeres indkøb, logistik og produktion? Så vil vi gerne se på hele Jeres forsyningskæde sammen med Jer, for indkøbspriser er ikke det eneste parameter for besparelse.

Præstmark A/S kan give Jer en hjælpende hånd med optimering af indkøb, logistik og produktion.

Det hele skal spille sammen 

Ovenstående tre områder er tæt forbundne. Vi kan, i samarbejde med Jer, gennemgå muligheder for optimering. Herunder se nærmere på kostpriser, lagerbinding, leveringstider, kvalitet og montage/håndterings-omkostningerne og eventuelle alternative produkter.

Kort sagt, vil vi se på hele Jeres forsyningskæde, for indkøbspriser er ikke det eneste parameter for besparelse.

Optimale løsninger på alle områder

Med udgangspunkt i vores agenturer, netværk af leverandører i ind- og udland og vores erfaring med Supply Chain Management analyse, vil vi finde den mest optimale løsning. Resultatet vil ende ud i lettere disponering, hurtigere logistik og effektiv produktion. 

Alt i alt, vil en optimering af indkøbsprocessen frigøre ressourcer til andre opgaver og give Jer mulighed for at vækste uden behov for personaleforøgelse.

De høje krav om kvalitet på produkter, montage/hånderings-omkostninger samt leveringstider, sikres kun gennem et tæt samarbejde og løbende dialog med vores kunder, og det er lige præcis det, vi er gode til.

Så prøv os af, og se, hvad vi kan gøre for Jeres virksomhed.

Vores dynamiske team af dygtige og kompetente medarbejdere er klar til at høre om Jeres udfordringer. Så kontakt os meget gerne på telefon 3888 4400 eller via mail.

Præstmark A/S
Staktoften 1
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87801314
P nummer: 1002778747

Kontaktperson

Mk
Marketing koordinator
Marketing Koordinator
marketing@praestmark.dk

Send til en kollega

0.047