23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontrollerer du også skrabe-hastigheden, når der renses rør?

Rensning af rør er en vital proces, der udføres i mange brancher, men det er sjældent at man kontrollerer skrabehastigheden.

Skraberen (pipe cleaning pig) bruges til at rengøre rør, sikre korrekt flow og udføre diagnostik på selve røret. Alt for ofte styres denne proces med tryk, hvilket resulterer i beskadigede skrabere og rør. Skaden opstår, hvis skraberen sætter sig fast og man øger trykket indtil skraberen kommer fri, da den så vil bevæge sig i en meget hurtig og ukontrollabel hastighed.

Ved at styre flowet i røret, kan skraberens hastighed også styres. Når skraberen sætter sig fast, øger flow controlleren trykket for at få skraberen fri og så snart den er frigjort registrerer flow controlleren det øgede flow og reducerer det straks. Dette reducerer så skraberens hastighed og dermed potentialet for skader på røret.

Ovenfor vises kontrollen af skrabehastigheden ved at flowet i røret styres
Der benyttes en flow ventil og flow monitor til at styre skraberens hastighed, når den bevæger sig gennem røret og renser det. Servostyringsventilen sørger for, at en konstant hastighed opretholdes og at skrabehastigheden kan varieres.

Opdateringshastigheden er mindre end 10 millisekunder, hvilket sikrer, at der ikke er nogen forsinkelse i skrabehastighedskontrollen, hvis der er ændringer i røret.

Vil du vide mere?
Så kontakt AVS på 4656 4343 eller se mere på www.avsdanmark.dk

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.031