23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Single-Use-membranventil med autoklaverbar, manuel aktuator

Single-Use-membranventilen SUMONDO fås nu også med en manuel aktuator, der kan autoklaveres.

Single-Use-membranventilen SUMONDO fås nu også med en manuel aktuator, der kan autoklaveres.

I takt med tendensen til forenklede anlægsdesigns i upstream- og downstream-området samt effektiv forhindring af risikoen for krydskontaminering får Single-Use-teknologien – især i forbindelse med farmaceutisk procesteknik– en større og større betydning. Især ved fremstilling af mindre batches, som der f.eks. er behov for i forsknings- og pilotanlæg, anvendes Single-Use-teknologien mere og mere.

Produktserien GEMÜ SUMONDO består af en manuel og en pneumatisk betjent løsning. Det gør det muligt at bruge membranventilteknologien inden for Single-Use-området lige fra manuelle systemer til automatiser- og regulerbare anlæg til sikker drift og kontinuerlig dokumentation. GEMÜs produkter gennemgår en kontinuerlig optimeringsproces på baggrund af de opnåede erfaringer med praktisk brug samt tilbagemeldinger fra kunderne. For nylig blev der på GEMÜ SUMONDO indført forbedringer på sædekonturen og membranfastgørelsen i det eksisterende Single-Use-produktprogram. Næsten samtidig blev der også præsenteret et større udvalg af ventilhuse.

Med introduktionen af en manuel aktuator, der kan autoklaveres, gennemfører man nu næste trin i fuldstændiggørelsen af porteføljen. På denne måde får kunden mulighed for sikker genanvendelse af ventilaktuatoren.

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.062