23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NORTEC 2018: Årets første branche-træf for industrien

Den tyske industrimesse NORTEC i Hamborg kan fejre 30 års fødselsdag når messen slår dørerne op til 4 spændende messedage 23.-26. Januar 2018.

NORTEC er Nordtysklands store fagmesse for produktion og industri. Messen er et professionelt branche-træfpunkt for hele industrien og præsenterer alle dele af værdikæden inden for produktion.

Industri 4.0 er Top-Temaet på NORTEC 2018 - integrationen mellem digitale løsninger og fysisk produktion slår mere og mere igennem og messen sætter derfor ekstra fokus på nye produktgrupper så som 3D-tryk, robotteknologi, automation og It-sikkerhed.

NORTEC er en messe, hvor også mindre og nystartede firmaer får en platform, hvor de kan fremvise deres produkter. Traditionelt udstiller også mange underleverandører på messen, hvor de kan komme direkte i kontakt med 12.000 branche-fagfolk, hvoraf mange er beslutningstagere.

Derfor er det også helt naturligt at Center for underleverandører (CFU) igen står bag den danske fællesstand på NORTEC. CFU hjælper mange danske firmaer med messedeltagelse på populære eksportmarkeder som Norge, Sverige, Finland og selvfølgelig Tyskland. Manden bag CFU, Knud Hareskov har mere end 10 års erfaring med messer og et stort netværk i branchen 

Derfor hilser Hamburg Messe & Congress samt deres danske repræsentant Elisabeth Nørgaard fra Standesign A/S også samarbejdet velkommen og glæder sig over, at NORTEC igen i 2018 har mange danske udstillere.

En af de udstillere som er med igen på den kommende messe er Jan Bach Maskinfabrik, som tilbyder CNC-drejning og -fræsning. "Vores forretning er 50% eksport og derfor er NORTEC en vigtig messe for os" siger indehaver Jan Bach.

Ud over det brede udvalg som de 400 udstillere præsenterer, kan de besøgende også se frem til et spændende konferenceprogram og workshops med brancherelevante temaer.

For yderligere informationer om besøg eller deltagelse på NORTEC fås hos den danske messeagent Standesign A/S, Elisabeth Nørgaard, tlf. 2041 7966.

 

Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29515824
P nummer: 1012209297

Send til en kollega

0.031