23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitale services gør intelligent maksimalafbryder endnu smartere

Masterpact MTZ er den nye, intelligente maksimalafbryder fra Schneider Electric, der med digitale services giver et overblik over installationer. Data og kritiske funktioner overvåges via smartphonen eller andre mobile enheder.

Nu kan du udvide den intelligente Masterpact MTZ med digitale moduler, der holder styr på energiforbruget og optimerer beskyttelsen.

Samspillet mellem Masterpact MTZ og softwaren EcoStruxure™ sikrer effektmåling i realtid og lokalisering af de dele af installationen, der bruger unødvendig energi. På den måde kan du løbende effektivisere og på sigt spare op til 30 procent af det samlede energiforbrug.

Med en smartphone eller andre mobile enheder kan du overvåge og fjernstyre dine MTZ-maksimalafbrydere lokalt via Bluetooth. Micrologic-strømrelæerne kan opdateres med forskellige digitale moduler, der fremtidssikrer din installation.

Den innovative maksimalafbryder MTZ reducerer driftsforstyrrelser – selv i de mest krævende miljøer. Opstår der fejl eller driftsforstyrrelser kan du ved hjælp af din MTZ-app identificere og følge fejlen i en log. Det giver mulighed for nem og hurtig problemløsning.

Rådgivning, du kan stole på
Teknikere fra Schneider Electric sikrer, at maksimalafbryderen idriftsættes hurtigt og problemfrit. Når Schneider Electric udfører idriftsættelse, reduceres risikoen for driftsforstyrrelser. Teknikeren sørger for, at maksimalafbryderen fungerer optimalt ved opstart, og rådgiver om korrekt vedligeholdelse.
Schneider Electric hjælper med teknisk træning af personale, forebyggende vedligeholdelse, ECOFIT/RETROFIT af gamle maksimalafbrydere og meget mere.

Ro i maven – også i fremtiden
Som en del af servicepakken tilbyder Schneider Electric en udvidet garanti, der giver ro i maven. Det er muligt at vælge en udvidet garanti på enten tre eller fem år. Den udvidede garantipakke på fem år indeholder også et forebyggende vedligeholdelseseftersyn.

Hvorfor investere i en serviceaftale?
Undersøgelser viser, at investering i en serviceaftale potentielt kan reducere risikoen for elektriske nedbrud med op mod 67 procent. Aftalen reducerer de samlede vedligeholdelsesudgifter og forlænger levetiden af det elektriske udstyr.

Om Masterpact MTZ

  • Det er let at skifte fra en tidligere version af Masterpact NW til den nye MTZ, da de har identisk strømtilslutning og størrelse.

  • Masterpact MTZ fås i tre modeller:
       - Masterpact MTZ1: 630 - 1600 A (kommer i 2. kvartal 2018)
       - Masterpact MTZ2: 800 - 4000 A
       - Masterpact MTZ3: 4000 - 6300 A

  • MTZ Integreres let med energistyringssoftware som EcoStruxure Power Monitoring System

  • MTZ strømrelæer kan tilgås både med NFC, Bluetooth, Netværk og Modbus

  • MTZ er fuldt integrerbar med Schneider Electrics Smart Panel-koncept
Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.032