Nyt Iveco serviceværksted i Randers – Kronjyllands Erhvervsbiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stiholt

Stiholt Erhvervsbiler A/S etablerer samarbejde med Kronjyllands Erhvervsbiler. Målet er at kunne give Iveco kunderne et bedre servicenetværk.

Pr. 1. november mangler der ikke længere et Iveco serviceværksted i Randers, da Kronjyllands Erhvervsbiler er klar til at løfte opgaven på alle Iveco’s køretøjer.

Stiholt, der skal dække området fra Skagen til Randers, er ifølge administrerende direktør i Stiholt Erhvervsbiler A/S, Michael Gadekær, glade for det kommende samarbejde med Kronjyllands Erhvervsbiler:
-Iveco har tidligere været i Randers, og der er stadig mange biler kørende i området. Derfor så vi Kronjyllands Erhvervsbiler som den helt rigtige til at løfte opgaven i det sydligste af vores ansvarsområde.

Indehaver af Kronjyllands Erhvervsbiler John Hansen supplerer:
- Med vores gode placering ved siden af E45, vores store udenoms areal samt et værksted med højt til loftet, vil vi kunne servicere alle erhvervskøretøjer. Det er også derfor vi har valgt at blive full range serviceværksted og kan dermed servicere og reparere både varebilerne, lastbilerne og busserne fra Iveco. Desuden glæder vi os over at Stiholt vil have en sælger, Georg Ragoczy, fast tilknyttet til vores værksted, for det bringer mere dynamik til en afdeling, når der også fokuseres på nybilsalget her i Randers-området. Så Georgs kontor er allerede indrettet og klar til at modtage de første interesserede kunder. Dette samarbejde er et rigtig godt supplement til værkstedets igangværende aktiviteter på den tunge lastvogns segment hvor vi nu fremover også kan vækste på den lette varevogns segment hvor Daily serien jo er en utrolig populær varevogn.
Hele mit gode og erfarne personale glæder sig også til at tage sig godt af de nye kunder og deres erhvervsbiler på Bogensevej 24, 8940 Randers SV.


Ikke helt ny alligevel
Den nye Iveco afdeling i Randers er ikke helt ny, da der tidligere har været autoriseret Iveco værksted på adressen Bogensevej 24, 8940 Randers SV, hvor det stadig er indehaveren John Hansen, der – ligesom dengang – står bag disken og modtager kunderne.

På ovenstående billede kan du se følgende: ndehaver af Kronjyllands Erhvervsbiler, John Hansen (th.), administrerende direktør i Stiholt Erhvervsbiler A/S, Michael Gadekær (tv.) samt sælger Georg Ragoczy (midt). De tre glæder sig til sammen at udvikle Iveco’s markedsposition i Randers og Kronjylland efter opstart af samarbejde pr. 1. november.

For yderligere information kontakt venligst:
Fra Kronjyllands Erhvervsbiler: Indehaver John Hansen, tlf. 22 23 10 28, mail: john@fiskbaek.dk
Fra Stiholt Erhvervsbiler A/S: Administrerende direktør Michael Gadekær, tlf. 96 89 89 51, mail: mwg@stiholt.dk

Om Stiholt
Kimen til Stiholt blev lagt allerede i 1934, da Immanuel Stiholt kom i lære som automekaniker på et autoværksted i Sæby. I 1949 købte Immanuel Stiholt sin gamle læreplads og grundlagde Im. Stiholt A/S. Da Scania i 1962 gik ind på det danske marked, blev Im. Stiholt autoriseret Scania-forhandler og ved overtagelsen af Iveco’s afdeling i Aalborg i 2016 har der også været fokus på varevognssegmentet.
Læs mere på www.stiholt.dk

Om Kronjyllands Erhvervsbiler
Kronjyllands Erhvervsbiler er en nyetableret del af Fiskbæk Lastvogns-Service, som har eksisteret siden 1977, og er en kendt lokalt aktør på markedets for erhvervskøretøjer.
Læs mere om Iveco på www.fiskbaek.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stiholt

Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Danmark
Stiholt

Send til en kollega

0.156