23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye gratis versioner af Munters PsychroApp™ og ProApp Datacom™

Munters’ HVAC beregningsprogrammer er nu tilgængelige for Android, og iOS versionen er opdateret til 64bit

Måske kender du allerede vores smarte PsychroApp , der er en App til hurtig beregning af lufttilstande. App’en fungerer som et elektronisk IX-diagram.  PsychroApp™ er nu klar I en Android version, og samtidig er iOS versionen opdateret til 64bit.

ProApp Datacom™ er vores App til brug for design af køleløsninger og energieffektivitet I datacentre.

Både iOS- og Androidbrugere vil med denne opdatering få adgang til brugervenlige beregningsprogrammer fra én af verdens førende leverandører af luftbehandlingsløsninger.

Hvis du endnu ikke kender vore Apps:

Munters PsychroApp™, er et psychrometrisk beregningsværktøj, der lynhurtigt laver præcise beregninger af luftens termodynamiske tilstande. Brug den til nøjagtige beregninger af fugtbelastninger, den totale, sensible og latente lufttilstand i en hvilken som helst proces.

ProApp Datacom™ henvender sig til alle, der beskæftiger sig med HVAC design og har brug for et hurtigt beregningsværktøj til at analysere og designe kølesystemer og energieffektivitet i datacentre og andre kritiske industrier.

Begge Apps fåes nu også til Android platforme og kan hentes gratis via Google Play.  De opdaterede 64bit versioner for iOS hentes gratis via AppStore.  Begge Apps kan også downloades fra vores hjemmeside: www.munters.com/da/knowledgebank/apps/

 

 

Munters A/S
Ryttermarken 2A
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89549418
P nummer: 1002821346

Send til en kollega

0.047