23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systema – Lagersystemer på arbejdspladsen

Det 2-farvede koncept - Giver jer mulighed for tilpasning af farver indtil jeres rammer og daglig dag.

Systema kemikalieskabe med en ny optik i 7 valgfri farver på dørene og antracitgrå kabinet giver maksimal individualitet og et moderne udseende.
Den strukturerede lakoverflade er særdeles robust og ridsefast.

Systema fås med almindelige 1- eller 2-fløjet døre, foldedøre eller fløjdøre med glasindsats. Glasset giver et hurtigt overblik over skabets indhold.
Dørene er naturligvis aflåselige.

Ved hjælp af udluftningsgitter i soklen sørger der for en naturlig ventilering. Skulle der være ujævnheder i gulvet, kan det nemt udlignes med justeringsskruer i bunden. I skabets top er der forberedt til tilslutning af en teknisk ventilation (en passende filteranordning fås som tilbehør)

LÆS OGSÅ: Den europæiske standard EN 14470-1

Systema er egnet til lagring af vandforurenende medier og giftige medier samt ikke antændelige væsker i arbejdslokaler. Skabene fås i 2 højder (1105 og 1950 mm) og 3 bredder (545, 810 og 1055 mm) og er alle udstyret med det krævede opsamlingskar i bunden, og hylder der kan indstilles i højden i trin på 25 mm

Systema opretholder orden og sikkerhed ved opbevaring af farlige medier i arbejdslokaler.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af tromler og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047