23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udsolgt dansk fællesstand med tæt ved 100 danske virksomheder klar på DanFish 2017 i næste uge

Forventningerne er høje blandt udstillerne på den danske fællesstand på DanFish og meldingen er klar fra udstillerne – de ser frem til messen, hvor de plejer forretningsmæssige relationer, opbygger netværk og åbner døre til nye ordrer og kunder.

DanFish 2017 – en propfyldt messe med innovative udstillere er klar. Den danske fællesstand i hal D stand 800-899 står klar onsdag morgen d. 11. oktober til at tage imod såvel danske som internationale besøgende.  

Messe med eksportfokuseret perspektiv

DanFish er et oplagt B2B-forum for danske eksportvirksomheder – messen byder på en række indlysende fordele for danske leverandører til fiskerisektoren. Også set i et eksportfokuseret perspektiv. Medlemskredsen i Danish Fish Tech Group er meget aktive på eksportmarkeder, og nu kan interessenter og aktører fra den internationale fiskeindustri møde dem på egen hjemmebane.

DanFish har internationalt udsyn og tiltrækker besøgende fra udlandet. Det har udstillerne selv bidraget til, da de har været med til at invitere vigtige internationale beslutningstagere til messen. Vi ser derfor frem til at byde potentielle kunder og samarbejdspartnere fra eksempelvis Australien, Canada, Finland, Holland, Marokko, Rusland og Skotland velkommen på DanFish.

Internationale beslutningstagere

Når de internationale beslutningstagere møder de danske udstillere, skaber det synergi til gavn for begge parter. Virksomhederne opnår relevant markedsviden og indsigt, som de kan bruge til at udvikle deres produkter og services, mens de internationale besøgende får viden om de teknologier og innovative produkter, som danske leverandører kan bidrage med til den kommercielle fiskeindustri.

Som arrangør af den danske fællesstand på DanFish ser vi frem til at byde udstillere og gæster velkommen i hal D på stand 800-899. Kom forbi den danske fællesstand på DanFish og bliv introduceret og få en snak med de danske virksomheder  på fællesstanden om deres løsninger og services  til fiskerisektoren.

 

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.031