23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er det ekstra nemt at handle VA på Sjælland

God vejledning og et ekstraordinært bredt sortiment af produkter er lige ved hånden i Saniståls nye VA-center i Taastrup.

Der er stor byggeaktivitet på Sjælland – særligt omkring hovedstaden – og derfor øger Sanistål sin service overfor kunderne på VA-markedet. Midt i maj åbnede et 1.000 kvadratmeter stort VA-center i forbindelse med Sanistål butikken i Taastrup. Her har kunderne både adgang til et ekstraordinært stort sortiment af VA-produkter, der er målrettet behovene på det sjællandske marked, og til faglige kompetente medarbejdere. De står klar til at hjælpe med alt fra plan- og byggetegninger, stykpriser, generel vejledning om produkterne og hjælp til, at kunderne kan vinde deres tilbud.

Kan få alt
Én af de mange kunder, som glæder sig over det nye VA-center, er Carsten Dalgaard Pedersen. Han er indehaver af VVS og Kloak ApS i Taastrup og har sin daglige gang i Saniståls butik i Taastrup, hvor han bl.a. handler i VVS-afdelingen.

”Men nu er der kommet et stort VA-center lige på den anden side af butikkens væg, og det betyder, at jeg kan få alt, hvad jeg har brug for, når jeg svinger forbi butikken i Taastrup. Det er blevet dejligt nemt,” siger Carsten Dalgaard Pedersen.

Fagfolk på stedet
Han bruger hovedsagligt produkter til kloakarbejde, installationsarbejde, rottespærrer, højvandslukkere mm.

”Nu er tingene jo på lager i VA-centret, så jeg skal ikke vente på, at varerne skal komme. Jeg har dem med det samme. Udover at det går hurtigere, så er der også fagfolk på stedet, der ved noget om produkterne, og som kan give mig gode råd,” siger Carsten Dalgaard Pedersen, der godt kan lide at gå og kigge lidt på, hvad der er på hylderne i centret.

”Så går jeg og samler lidt sammen af det, som jeg skal bruge, og køber større mængder hjem ad gangen,” siger han.

Godt modtaget
Det nye center er kommet rigtig godt fra start og er blevet taget godt i mod af kunderne, der ligesom Carsten Dalgaard Pedersen er glade for, at de nu har fået direkte adgang til VA-produkterne.

Hvis kunderne står og mangler noget her og nu, kan de få varerne med det samme. De kan enten hente varerne selv eller få dem leveret direkte på byggepladsen inden for en time. Kunderne bruger især Saniståls service, FlexBox, hvor de kan få leveret produkterne inden for en time.

Find vores VA-sortiment her>>

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.031