23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød e.DO

En ny generation af seksaksede industrirobotter er på markedet.

e.DO er en plug-and-play robot der blot skal tilsluttes alm. 220v strøm og styres via bluetooth. Den er let at flytte rundt (vejer kun 13 kg) og behøver ikke afskærmning. Derved kan den bruges både til uddannelsesæssige formål eller pick-and-place applikationer i industrien. Og det bedste; den koster kun 1/3 ift. nuværende robotter på markedet.

Til uddannelsesmæssige formål er e.DO med til at understøtte de traditionelle undervisningsmetoder og stimulere kreativitet og inddragelse af elever. Fordi hele projektet er bygget omkring open source, har alle adgang til at programmere e.DO til udføre aktiviteter og opgaver.

Men e.DO er mere end en industrirobot – det er et ”byg det selv” projekt. Brugerne kan på egen hånd opnå viden om teknologien og forstå hvordan robotter fungerer både på hardware og software siden. Den er brugervenlig og let at montere, så brugere i alle aldre har mulighed for at skabe og lære. Den kræver blot en stikkontakt og så kan man instruere e.DO til at udføre de ønskede opgaver.

"e.DO er for alle, som gerne vil vide hvordan en robot er skruet sammen. Brugeren kan få fingrene helt ned i maskinrummet og få en bedre forståelse for hvordan robotter virker, både mekanisk og programmæssigt. Den er ideel til læringsmiljøer fordi den er baseret på ”easy to use” teknologi, der gør det nemt for alle at programmere e.DO.”, forklarer Mads Nychel, adm. direktør i Egatec A/S, som er dansk forhandler af e.Do.

e.DO bruges også som en pick & place robot til lette industrielle applikationer. e.DO har 6 akser, kraft og fleksibilitet nok til at køre stort set enhver opgave inden for dens hastighed og last. Samtidigt er e.DO fuldt kollaborativ og behøver ingen sikkerhedsafskærmninger.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Kontaktperson

RM
René Møller
Adm. direktør / CEO
+45 631502060 kontakt@egatec.dk

Send til en kollega

0.094