23948sdkhjf

Ny robotintelligens fra Symetri øger produktionskapaciteten hos Hydra-Grene med 30-45%

| Medlemsnyhed | Indrykket af Symetri A/S

Sammen med Symetri og OSP Eksperten har Hydra-Grenet fået udviklet en hidtil uset robotintelligens, der automatiserer de manuelle processer og øger produktionskapaciteten med op til 45%.

Løsningen –Intelligent Power Production- er baseret på CAM softwaren GibbsCam. I Hydra-Grenes tilfælde anvendes den på basis af 3D modeller fra Autodesk Inventor, men i princippet er løsningen en all-round løsning til de fleste typer 3D software, og CNC maskiner. Hele produktionsprocessen styres centralt fra GibbsCam, som dermed eliminerer behovet for flere individuelle CNC programmer.

”Vi har udviklet IPP til virksomheder, der ønsker en produktion med en oppetid på 99% eller derover. IPP er et unikt program med intelligent software, der indlagt i robotten overflødiggør en egentlig bemanding under produktion. Det gør, at vi kan håndtere 3 skift af værktøjer uden bemanding. En pre-programmering fra programmet GibbsCam sikrer, at robotten ’ved’ hvad næste træk er, i tilfælde af at noget skulle afvige i den aktuelle produktionsgang”,siger Kim Vind Andersen fra Symetri.

Med den nye løsning, kan næsten enhver medarbejder med en kort introduktion gå ind og fjerne fejlen, så cellen i robotten kan gå videre i sit arbejde, og dermed stilles der pludselig lavere krav til medarbejderens kvalifikationer.

Løsningen vil blive præsenteret på EMO messen i Tyskland i denne uge.

“IPP Løsningen gør det enklere at lære folk op, og vi får frigivet vores programmør til andre spændende udviklingsopgaver” siger Peter Larsen, produktionsleder, Hydra-Grene.

Læs hele artiklen om udviklingsprojektet hos Hydra-Grene her.

 

For mere information, venligst kontakt Kim Vind Andersen hos Symetri. 70 10 71 10

Medlemsnyhed

Indrykket af
Symetri A/S

Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark
Symetri A/S

Billeder & videoer

Gibbs image

Send til en kollega

0.132