23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gühring KG udstiller på EMO i Hannover d. 18. – 23.9.2017

Gühring præsenterer en lang række spændende produktnyheder sammen med det velkendte sortiment af standardværktøjer og specialløsninger.

Det brede og omfattende produktprogram kan findes i

HAL 4 – stand A38

og fra tirsdag 19. til og med torsdag den 21. vil Martin Brandt og Søren Peter Viborg være på standen og byde velkommen til interesserede og nyhedssøgende danskere.

Vore øvrige salgskolleger John Thomsen, Jørgen Funk, Kaj Pryds og Eddi G. Petersen kan træffes på standen mandag den 18. og tirsdag den 19.9.

Blandt de nye tiltag kan nævnes:

Mikrobearbejdning
Ekstrem småt og ultra præcis. Mikroprogrammet omfatter hårdmetalfræsere, bor af pm-stål og hårdmetal samt gevind- og rivalværktøjer, som henvender sig til medicinteknik, værktøjsfremstilling og elektronisk industri.

Stikprogram
En spændende udvidelse af Gühring værktøjsudbuddet. Der tilbydes et omfangsrigt standardsortiment på ca. 8000 varianter af udbore- , indstik-, afstik-, gevind-, og notstikningsværktøjer . Specialløsninger tilbydes.

RATIO hårdmetalfræsere
Optimerede skrubfortandinger i kombination med den nye hm-kvalitet DK400N øger standtiderne med op til 60%, og de nye skrubfræsere fås i varianter, der retter sig mod rustfrit stål (VA), aluminium (A) og type ”U” til universal brug.

PIONEX gevindformere
PIONEX pm-gevindformere er den nye generation af formere, hvor en nyudviklet polygonform nedsætter drejningsmoment med 30%. Dybere og brede smørenoter øger smøreeffekten og dermed standtid. Programmet omfatter også formere med hhv. aksial og radialkøling.

HT 800 bor med vekselplatte
Sortimentet er blevet udvidet med platter, som retter sig mod boring af stålprofiler. Den nyudviklede platte er forsynet med centrerspids for nøjagtig og sikker anboring og spidsvinklen på 1600 minimerer gratdannelse ved gennemboring.

DIVER fræsere RF 100 – nu med indvendig køling
Nye DIVER-modeller tilbyder indvendig køling såvel aksial for processikker boring samt radial for bedre periferikøling, hvorved standtidsforøgelser på op til 40% er realistiske.

DIVER-familien har fået flere medlemmer. Den meget fleksible hårdmetalfræser, der kan bore, rampe, not-, skrub- og sletfræse kan fremover fås i en 3-skærs udgave, som særligt retter sig mod mindre maskiner, labile opspændinger, notfræsninger af mindre diametre samt til roterende værktøjer.

Desuden udvides DIVER-serien med en 4-skærs kort model, hvor tilspændingen kan øges 25% og ligeledes forøges stabiliteten ved notfræsning.

Afgraterivaler EWR 500
Med denne nye serie afgraterivaler kan tværboringer og udgangshuller effektivt afgrates i automatiseret procesforløb. Værktøjet retter sig mod emner som ventilblokke, motordele, dyser, bremsecylindre og drivelementer.

Nye værktøjsautomater
Softwarebaseret tool management fra Gühring åbner nye muligheder for produktivitetsforøgelse. Kom og hør mere om disse nye landvindinger på området tool management.
Der præsenteres også et stort udvalg af nye fleksible automater med den Gühring-udviklede styring GTMS. Synlighed og gennemsigtighed er nøgleordene.

OEM og Retooling
Gühring har gennem mange år været en stærk partner, når talen falder på OEM-opgaver/førstegangs-bestykning, og der gennemføres årligt ca. 600 projekter med kunder.

Begrebet ”retooling” betyder, at eksisterende maskiner optimeres/omstilles til ny proces, og her kan Gühring også være behjælpelig.

Vore OEM/Retooling specialister vil også være til stede på standen, så kom og få en snak med dem.

Gühring ApS
Bavnehøj 201
Vester Nebel
6040 Egtved
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26996767
P nummer: 1010285131

Kontaktperson

Søren Peter Viborg
Senior konsulent
+45 20227227 spv@guehring.dk

Send til en kollega

0.125