23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligent produktion

Dette er fokusområdet for årets EMO messe i Hannover, der er verdens førende messe for metalbearbejdningssektoren.

Kom for eksempel og se teknologier, der mindsker luftforureningen i industrien
Den opsamlede olie kan genanvendes og vi har teknologien til at recirkulere den opvarmede luft...

Vi er på EMO med vores leverandører, der viser markedsførende løsninger, som sikrer miljøet samtidig med at der spares energi og penge! Du kan blandt andet se...

  • Luftfiltrering
    Vores ultimative udsugningsløsninger, der ikke bare sikrer medarbejdernes helbred, men også minimerer brandfaren, der kan opstå, når en del af olietågen havner i dit udsugningsanlæg. 

    Absolent Hal 6, stand L28: Absolents produkter renser forurenet industriel luft direkte ved kilden som f.eks. metalforarbejdnings- og trykstøbningsmaskiner, der genererer olietåge, olierøg og støv.

    Filtermist Hal 6, stand F60: Med Filtermist får du en ultimativ metode til fjernelse af olietåge. Filtermist er en anerkendt markedsleder med en sikker og energieffektiv filterløsning.

  • Magnetisk filtrering
    Er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning, så du undgår slid på systemet. 

    Eclipse, Hal 6, stand L01: Med Eclipses produkter er du sikret en konstant effektiv filtrering ned til 1 mikron med et minimalt oliespild.

  • Rengøring af komponenter og installationer
    Vores lavtryksvasker fra Ph-cleantec, der let løser opgaven og øger maskinens levetid, hvis du kæmper med snavsede og fedtede maskiner. 

    PH-Cleantech Hal 11, stand E61: PH Cleantec er en patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk, der giver en effektiv rengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer.


Skal du besøge EMO?
Så kontakt os på 4656 4343 og lad os aftale at mødes til en snak.
Se mere om vores deltagelse på EMO 2017 her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047