23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Q-Transportmateriel . Q-System giver et bud på fremtidens AGV

Hvad er det, der gør, at man stadig i 2017 anvender de dyreste løsninger, når det gælder intern logistik? Hvad er det, der gør, at man ikke er kommet længere?

Det spørgsmål, man burde stille sig, er, ”hvorfor bruger man stadig dyre trucks og menneskekraft til at flytte hver eneste palle, om det  så er 1 eller 100 meter?”

Hvis man lægger alle logistikomkostninger sammen, altså priserne på trucks og arbejdskraft og menneskeskabte skader på produkter og udstyr, så er det ikke svært at se det enorme potentiale for omkostningsbesparelser og forbedret profitmarginer.

Q-System i Galten nær Århus har i over 60 år leveret komplette, skræddersyede transport- og håndteringsløsninger med komplicerede styringer til alle brancher og projekttyper og har herigennem stor viden om, hvad der "rører sig" i logistikverdenen, og hvad der er den nyeste trend: 

AGVere til erstatning for de mange trucks i virksomheden. AGV står for "automated guided vehicle".

Q-System har designet og leveret AGV løsninger gennem mange år og har til stadighed udviklet dem. Den seneste AGV-model er et ekstra modul i produktlinjen til palletransport, d.v.s rulle- og kædebaner samt de øvrige units, der skal til for at levere et skræddersyet logistik/transportanlæg.

Ud over at eliminere trucks og de øvrige omkostningsfyldte aspekter vil Q-Systems AGV kunne halvere afhentnings- og leveringstiden på transportemnerne, og da den er batteridrevet kan den køre uophørligt hele døgnet. Navigationsmæssigt er der mange valgmuligheder - en stribe på gulvet, induktionskabel eller laser, magnet eller kontur alt efter den enkelte kundes valg og behov. 

På standen udstiller Q-System den nye AGV med tilhørende transportbaner samt en af modellerne fra det omfattende program for elektriske stand-alone pallemagasiner - her lakeret i uortodokse farver indenfor den industrielle verden. Det skal ses!

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Send til en kollega

0.077