23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EMO 2017: Hoffmann Group præsenterer nye produkter til den professionelle bearbejdning

Messeoptræden viser analogi til naturens innovationskraft

Som specielle highlights præsenteres for første gang: konisk tromlefræser, bor fra produktfamilien „GARANT MasterSteel“, nye mikrofræsere, samt det nye GARANT konturmpleapparat CM1.

Igen i år er Hoffmann Group som udstiller på EMO i Hannover til stede. Fra den 18. til den 23. september viser  de med mottoet „Innovative by nature“ i hal 3, stand D14, deres nyeste produkter til professionel spåntagning.

„Innovative by nature“ – med denne analogi til naturens innovationskraft understreger Hoffmann Group deres  krav om kontinuerligt bringe nye førsteklasses værktøjer på markedet under deres premiummærke GARANT. En af disse innovationer er en ny konisk tromlefræser, der gør det muligt at opnå en bedre overfladekvalitet og markant tidsbesparelse takket være brugen af moderne fræsestrategier.

Som yderligere messenyhed præsenterer Hoffmann Group et nyt sortiment med mikrofræsere. Disse værktøjer er prædestineret for anvendere med krav om højeste formnøjagtighed ved små emner og miniatureproduktion og til bearbejdningen af aluminium og grafit.

Og det er endnu ikke alt. For hos Hoffmann Group vises også et ny treskærs bor til den professionelle stålbearbejdning med verdens største l/D-forhold. Dette værktøj fra produktfamilien „GARANT MasterSteel“ supplerer sortimentet af high-performance-bor, der blev introduceret sidste år med GARANT MasterSteel FEED og SPEED.

Området måleteknik hos Hoffmann Group opvarter ligeledes med en produktnyhed: Den nye CNC-styrede GARANT konturmåler CM1. CM1 tilbyder tildet lavere prissegment et fremragende udstyr og en utrolig følervandring på 190 mm. Og naturligvis har besøgerne på  EMO 2017 igen mulighed for at opleve Live-spåntagning på Hoffmann Groups stand.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031