23948sdkhjf

ROBERT® bakkes op med 3,1 millioner kroner til markedsmodning

| Medlemsnyhed | Indrykket af LT Automation ApS

Markedsmodningsfonden øremærker hvert år et millionbeløb til at få innovative virksomheder hurtigt og succesfuldt på markedet.

Robert ApS har i år, som én ud af 13 virksomheder, modtaget et økonomisk skulderklap, der skal medvirke til at markedsmodne verdens første genoptræningsrobot til sengeliggende patienter.

Markedsmodningsfonden gennemførte i forbindelse med forårets ansøgningsrunde 216 telefoniske præscreeninger. Fonden modtog herefter 89 ansøgninger for et samlet ansøgt beløb på 207 millioner kroner. Den samlede medfinansiering beløber sig i år på 27,5 millioner kroner, hvoraf hele 3,1 millioner kroner tilfalder Robert ApS til stor stolthed for virksomheden, der således er blevet udvalgt som et af de mest lovende projekter.

Medfinansieringen fra markedsmodningsfonden er uhyre vigtig for en iværksættervirksomhed som Robert ApS. Det skyldes, at udviklingen af en sundhedsteknologi som ROBERT® er en omkostningsrig affære, hvorfor medfinansieringen gør en betydelig forskel for, hvor grundigt og hurtigt ROBERT® kan markedsmodnes - specielt med henblik på afprøvning og tests. Men ikke mindst er medfinansieringen også en anerkendelse af virksomhedens arbejde, hvilket ikke er en ubetydelig faktor for de udøvende medarbejdere og opfindere. 

Markedsmodningsfonden er således katalysator for, at Robert ApS kan få en salgsbar løsning på markedet, der er både testet og tilpasset markedets behov.

Yderligere information
Henvendelse til:

Lasse Thomsen
CEO

Robert ApS
T +45 8651 8880
M +45 2195 8880
lth@myrobert.com
www.myrobert.com
Fåborgvej 15A
DK-9220 Aalborg Øst

Medlemsnyhed

Indrykket af
LT Automation ApS

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
LT Automation ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063