23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WFP med ny DIBt godkendelse

En DIBt’s godkendelse er et resultatet af et tæt samarbejde mellem DENIOS, førende tyske universiteter og ingeniørfirmaer.

Når det gælder opbevaring af brændbare og brandfarlige medier, er du på den sikre side, når producenten har det højeste niveau af erfaring inden for dette felt - og produktet har alle nødvendige certificeringer og godkendelser.
Det nye DENIOS brandsikringslager WFP kombinerer krav med den højeste fleksibilitet for kunden.

WFP med ny DIBt godkendelse. En DIBt’s godkendelse er et resultatet af et tæt samarbejde mellem DENIOS, førende tyske universiteter og ingeniørfirmaer.

LÆS OGSÅ: Batteri-drevet teknologi tromlehåndtering

 Ikke kun for små containere

Den nye brandbeskyttet WFP er en videreudvikling af den internationale klassiske BMC. Mere end 5.000 enheder er blevet brugt af kunder over hele verden til dato. Det nye WFP-system er baseret på den grundlæggende idé som forgængeren (BMC). Størrelsesmæssigt er den tilgængelig med et opbevaringsareal på 6,6 til 21,6 m2. Indvendige højder på henholdsvis 2.280 mm eller 2.500 mm, kombinere det med arealet sikre dette en meget fleksibel tilpasning til Jeres virksomhed. WFP er ret alsidig i sin senere anvendelse. Det grundlæggende udstyr omfatter et fangstområde med WHG-godkendelse. Dørløsningerne kan implementeres på containerens lange og korte side. Således kan WFP'en for eksempel anvendes som walk-in-lager. Med en højde på 2.500 mm er den nye WFP også velegnet til installation af komplette farlige arbejdsstationer (F.eks. blande station, klimaanlæg osv.). En fuldt udstyret brandbeskyttelsesafdeling midt i produktionshallen er tilgængelig som standardfunktion – med disse nye godkender!

International brandbeskyttelse af den nyeste generation

WFP'en tilbyder 90 minutters brandsikring inde og ude takket være en dobbelt stålramme konstruktion. Mellem væggene er en isolering af mineraluldspaneler (ISO A), som sikrer brandbeskyttelsesegenskaberne. Ved hvert nyt projekt investerer DENIOS en stor sum i forskning, udvikling og ekstern testning for at udstyre vor produkter med alle nødvendige godkendelser og certifikater. REI 90-certificeringen, som er meget udbredt i Europa, tilbydes i den nye brandbeskyttelses container. Kravene i EN 1090 er indarbejdet i designet. Ud over WHG-godkendelsen af opsamlingskarret, opfylder den nye WFP også alle krav fra det tyske Institut for Byggeteknologi (DIBt) og har den nødvendige brandbeskyttelsesgodkendelse (nr. Z-38.5-292). Virksomheder kan spare op til 70% af tiden ved godkendelse af byggeprojektet. Som sædvanligt med DENIOS containerprogram, tilbyder vi også skræddersyet service- og vedligeholdelsesmuligheder.

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047