23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvem skader naturen?

Hos DENIOS arbejder vi med 3 nøgleord – Natur, Beskyttelse & Os

Natur – Mennesket er enestående og fantastisk. Faktisk det eneste levende væsen, som aktivt kan skade miljøet. Miljøet kan som selvfølgelighed, ikke beskytte sig selv imod mennesket. Hvorfor vi som virksomhed aktivt arbejder med at forbedre dette ved hjælp af innovative produktløsninger som alle er udført af Tysk sikkerheds og miljø standarder samt certificerede – Dermed sikre  vi, at vores mangeårige ekspertise afspejler sig i hvert enkelte komponent af DENIOS’ produkter.  

Beskyttelse – Kun når man beskytter grundlaget for alt liv, sikre man en vedvarende forståelse af økosystemet , også til efterfølgende generationer.
Denne beskyttelse kan opnås vha. enkelte foranstaltninger fra vores produktsortiment.

Os – betyder for DENIOS, samarbejdet imellem eksperter fra forskellige fagområder og ikke mindst vores egne kunder. Begrebet er grundlaget for vores miljøprodukter, som er uovertruffen i detaljen.
Allerede ved produktion af vores komponenter, skånes ressourcer bla. Ved hjælp af vores produktionsanlæg som anvender energi genindvindende, udover dette anvender vi kun miljøvenlige materiale såsom Polyethylen, som ikke mindst er korrosionsfri men også bestandig overfor mange aggressive kemikalier. Den salgs innovationer kan kun udvikles i fællesskab.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033