23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bio-Circle - miljøvenlige, effektive afrensnings- og svejseprodukter

KJV tilbyder nu Bio-Circle's effektive produktprogram til bæredygtig, miljørigtig og optimal afrensning m.m. i industrien.

Vi oplever en kraftig efterspørgsel efter miljørigtige produkter, som rent faktisk virker. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde det tyske firma Bio-Circle Surface Technology's bæredygtige produkter til stort set alle afrensnings-  og rengøringsopgaver i industrien samt svejsebeskyttelsesmidler, smøring og korrosionsbeskyttelse.

FRI FOR OPLØSNINGMIDLER - OG FAREMÆRKER
Bio-Circle's produktprogram er generelt fri for opløsningsmidler og uden faremærker - og kan anvendes uden brug af udsugning og sikkerhedsudstyr.  Alle produkter er miljørigtige, og vil medvirke til at give den enkelte virksomhed en grønnere profil  og et bedre, mere sikkert arbejdsmiljø.

FIND PRODUKTERNE PÅ KJVs HJEMMESIDE
Til at starte med kan man nu finde 60 forskellige Bio-Circle produkter på KJVs hjemmeside www.kjv.dk. Antallet af produkter vil løbende blive udbygget.

På KJVs hjemmeside tilbydes bl.a. produkter til rengøring og afrensning af industriområder f.eks. opløsning af fedt, olie, lim, voks og kalk. Desuden tilbydes rengøringsmidler, der kan afvendes før lakering og svejsning. Bio-Circle tilbyder desuden vandopløselige skære- og smøremidler samt produkter til korrosionsbeskyttelse.

OGSÅ TIL SVEJSNING
Til (robot-)svejsning og laserskæring tilbyder Bio-Circle svejsesprayen E-Weld, der kan anvendes uden udsugning eller sikkerhedsudstyr. E-Weld forhindrer fastbrænding af sprøjt, hvorved den arbejdskrævende efterbehandling undgås, og levetiden på svejsebrændere og fixturer forlænges.

RENSEKAR
Bio-Circle tilbyder desuden innovative rensekar med bioremediering - et program inden for robuste rensekar med diverse løsninger. Rensekarerne kan anvendes uden brug af udsugning, er lette at håndtere og sikrer en hurtig, sikker og miljøvenlig rensning selv af ektremt snavsede maskindele.

For yderligere info, kontakt Dennis Jacobsen på tlf. 46 98 67 05 på mail dbj@kjv.dk.


 

KJV A/S
Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79012513
P nummer: 1003198990

Send til en kollega

0.047