23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltag i GOM 3D Metrology Conference og få den nyeste viden indenfor måleteknik

Zebicon inviterer dig til at deltage i GOM 3D Metrology Conference, som afholdes i Braunschweig den 26.-27. september 2017.

Den tyske virksomhed GOM, der udvikler og producerer optiske præcisionsmålesystemer, afholder den 26.-27. september konferencen GOM 3D Metrology Conference 2017, hvor eksperter, måleteknikere og ledere fra over 40 lande samles.

Det står programmet på

Temaet for arrangementet er 3D prøvning og 3D metrologi. Ved konferencen vil internationale virksomheder som Audi, GE Applications og Sandvik dele deres erfaringer med teknologien. På talerstolen er også det danske universitet DTU repræsenteret, hvor Rasmus Eriksen vil fortælle om deformationsmålinger af strukturer på tubineblade fra vindmøller.

Derudover vil GOM præsentere de seneste tendenser og nyeste udvikling inden for scanningsteknologi og software.

Et godt konferencekoncept

Metrologikonferencen, som sidste gang tiltrak 650 besøgende, har igen i år stor dansk opbakning. ”GOM 3D Metrology Conference har altid været et virkelig godt arrangement, som samler brugere af målesystemer”, udtaler Christian Berggren, associate professor på DTU.

Christian, som har deltaget i konferencen flere gange fortæller; ”Konferencen har et godt konceptet, hvor teknisk vidensdeling og networking kombineres. Det er en konference med mange interessante indlæg fra både GOM, lokale distributører og brugerne selv. Samtidig er der en mulighed for at tale med eksperterne om ens egne interesseområder og eventuelle udfordringer.”

For virksomheder der påtænker at købe et 3D metrologisystem, vil det være særlig godt at deltage på konferencen. ”Det samlede koncept gør, at jeg kan anbefale konferencen til andre, uanset om de har et GOM målesystem eller ej. For her er der rig mulighed for at snakke med andre brugere og høre om deres erfaringer eller få vejledning fra eksperterne,” afslutter Christian Berggren.   

Mød Zebicon ved metrologikonferencen i Braunschweig

Den danske distributør af GOM målesystemer, Zebicon, deltager ved konferencen, og inviterer metrologiinteresserede til at tage med til det gratis arrangement. Konferencen finder sted i Braunschweig, i GOMs nye domicil, hvor der også vil være mulighed for at få en guidet rundvisning og få indblik i produktionen af måleteknisk udstyr.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.047