23948sdkhjf

Fødselsdag og jubilæum hos Netto Perforering i Skanderborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Netto Perforering Skanderborg ApS

Direktør og indehaver af Netto Perforering i Skanderborg, Torben Væver, fylder 50 år lørdag den 5. august.

Samtidigt kan han fejre at det er 20 år siden han etablerede virksomheden, der har specialiseret sig i perforering af metalplader, strækmetal, trådnet og gitterriste og som er en skattet leverandør hos sine kunder i den danske industri.

Torben Væver har arbejdet med metal siden han som 15-årig startede som eftermiddagsdreng i en lokal virksomhed i Skanderborg. Han tog en handelsuddannelse hos Sanistål og efter cirka 10 år i andres brød valgte han at starte selv.

Ud over at lægge en del timer i sin virksomhed, så er Torben Væver også en vigtig krumptap i kulisserne i Skanderborg Håndbold, hvor han i flere år har siddet med i bestyrelsen og har været idemanden bag Skanderborg Håndbolds Elite Akademi, der er en af landets ypperligste talentfabrikker, når det drejer sig om udvikling af unge håndboldspillere.

I fritiden er han en inkarneret golfspiller og whiskydrikker, hvilket han oftest får forenet via sit medlemskab af Gentleman Golfers Whisky Association. En forening, der ikke overraskende har en præference for golfture til Skotland. Derudover er Torben Væver stærkt diskofil og lykkelig indehaver af en større samling vinylplader, hvor især heltene fra Led Zeppelin fylder godt i reolen.

Fødselsdag og virksomhedsjubilæum fejres med åbent hus på Capri i Skanderborg lørdag den 2. september fra 15.00-17.30.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Netto Perforering Skanderborg ApS

Sverigesvej 22
8660 Skanderborg
Danmark
Netto Perforering Skanderborg ApS

Send til en kollega

0.094