23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative produkter til kreative udviklere

Præstmark A/S har kompetencerne til at rådgive Jer, så I vælger de rigtige komponenter til Jeres applikationer. Denne know how bliver blandt andet hentet hos vores agenturer, hvor Southco er et af dem.

Præstmark A/S har over 60 års erfaring i produktudvikling og innovation.

Vi er kendt for, at være en kreativ sparringspartner med spidskompetencer i at udvikle smarte og unikke løsninger. Både ved skabelsen af helt nye produkter, men også ved at modificere standard produkter.

Et af vores agenturer med innovative løsninger er Southco, som er en af verdens største producenter af industriel befæstigelse og beslag. Deres lækre løsninger og smarte design, har vist sig at være tonegivende indenfor mange forskellige brancher.

Deres produktprogram strækker sig fra elektroniske svinggreb med RFID adgang, asymmetriske friktionshængsler og geniale ¼ omdrejningslåse.   

Det har vist sig, at Southco’s katalog er stærkt vanedannende for ethvert teknisk hjerte, så bestil det nyeste katalog og bliv inspireret. Se nedenfor hvordan I kan få kataloget tilsendt.

I samarbejde med Jer, kommer vi frem til den optimale løsning, og flere af vores kunder har endda outsourcet deres produktudvikling til Præstmark.

Et udviklingsforløb er en proces mellem Jer og vores konsulent. Jeres problemstilling bliver gennemgået og med kreativ tankegang, stor produkterfaring samt vores brede vifte af agenturer, finder vi altid flere forskellige løsningsmodeller, som vi visualiserer gennem vores Creo 3D CAD system.

For Præstmark A/S handler det om at lytte til Jeres udfordringer og ønsker, for derefter at få optimeret Jeres produkter, så det bliver den rigtige løsning til den rette applikation og selvfølgelig til den rigtige pris.

Ring til os på 38 88 44 00 eller skriv os en mail, og se hvad vi kan gøre for Jeres virksomhed. Vores dynamiske team, af dygtige og kompetente medarbejdere, sidder klar til at besvare Jeres opkald. 

Læs meget mere om vores produkter og andre agenturer på vores hjemmeside.

 

Bestil det nyeste Southco katalog og bliv inspireret – Klik her, og få det tilsendt.

Præstmark A/S
Staktoften 1
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87801314
P nummer: 1002778747

Kontaktperson

Mk
Marketing koordinator
Marketing Koordinator
marketing@praestmark.dk

Send til en kollega

0.031