23948sdkhjf

Krypteret IP radiomodem

| Medlemsnyhed | Indrykket af ComSystem A/S

SATEL XPRS er en kommunikationsløsning baseret på privat radio (UHF) netværksteknologi.

Den giver den mest pålidelige langdistancedataforbindelse og den højeste tilgængelighed for missionskritiske applikationer under alle forhold. Kernen i SATEL XPRS-løsningen er den smarte IP-radio router.
IP-Radio routeren er særdeles velegnet til brug i SRO-anlæg og til forsyningsvirksomheder især inden for el- og vand forsyning.
Protokoller som IEC101/104, DNP3 og Modbus TCP/RTU kan let håndteres

 
Seriel og IP data side om side
SATEL XPRS muliggør anvendelse af seriel kommunikation parallelt med IP-baserede netværksprotokoller takket være en integreret gateway
Dette forlænger levetiden af ældre kommunikation og gør overgangen lettere og smartere, så en netværksmodernisering kan gøres trin-for-trin.

 
Redundant til mission kritisk infrastruktur
Brugen af UHF privat radio modemteknologi giver pålidelighed, forudsigelighed og sikkerhed til dit system. Samarbejdet med tilstødende teknologier udføres med integrerede redundans- og routingsprotokoller, der gør det muligt at udnytte de bedste egenskaber ved hver teknologi. SATEL XPRS understøtter nem integration og gør at din systemforbindelse virkelig matchede missionskritiske krav. SATEL XPRS supplerer cellulære teknologier ved at sikre driftssikkerhed og minimale nedetider. Hvis en kommunikationskanal bliver utilgængelig, skifter SATEL XPRS automatisk til en alternativ kanal. Under en strømafbrydelse, der for eksempel forårsages af en storm, kan den køre i dagevis med et backup-batteri.

Se datablad her

IP Radiomodem


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ComSystem A/S

Porthusvej 9B
3490 Kvistgård
Danmark
ComSystem A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078