23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Person- og Inverntarværn til lager og produktion

DENIOS leverer kvalitets løsninger til din virksomhed, Med mere end 25 års erfaring, inden for området opbevaring af farlige medier, er DENIOS i stand til at levere den perfekte løsning.

Undgå støduheld med profil- og kantbeskyttelse fra DENIOS

Områdebeskyttelse af fuldskums-elementer, udført i meget fleksibelt og langtidsholdbart neonfripolyerythan-skum, kan bruges på maskiner, køretøjer og gennemgange både ude og inde.

Elementerne fås i mange former og størrelser og fastgøres enten med selvklæbende acryl (21N/25mm) eller magneter. De har en slidfast signalfarve i gul/sort og er UV-bestandig. Ligeledes er de temperaturbestandige fra -40° C til +100° C. Elementerne er brandtestet efter DIN 4102 B2

Læs også: Opvarmning af tromler og IBCer

Som tilbehør fås hjørneprofiler til optimal beskyttelse i hjørneområder, disse profiler er selvklæbende

Elementerne monteres enkelt og hurtigt. Montage på vinkler og kanter er også muligt.
Beskyt inventar og medarbejdere med en billig, hurtig og fleksibel løsning fra DENIOS

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af beskyttelseselementer og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062