piCOMPACT23 - uovertruffen driftsikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bondy LMT A/S

Er du klar til at tage din produktion til næste niveau? Det er vi!

Hos Bondy arbejder vi for at optimere din produktion og dit energiforbrug, bl.a. med piCOMPACT23-ejektoren fra svenske PIAB. Vakuumejektoren, der sparer dig tid og penge, er nu tilgængelig med en række unikke ekstrafunktioner.

En vakuumejektor skal være pålidelig, fleksibel og, ikke mindst, nem at bruge og installere. Hurtig igangsættelse af robotten med plug’n’play og høj driftsikkerhed er vigtige elementer for vores samarbejdspartnere - her er ejektoren, der opfylder det hele!

Når ejektoren griber emnet første gang registrerer den alle relevante egenskaber og skaber tryk derefter - det eneste du skal gøre er at starte og stoppe den indbyggede styring. Ejektoren optimerer sig selv hver gang den kører - er det f.eks. muligt at skrue ned for trykluften? Allerede her sparer du energi og penge og skåner samtidigt sugekopperne på din maskine.

Kort sagt - med Bondy og piCOMPACT23 får du nem, skånsom og intelligent håndtering af dine emner. Samtidigt er du sikret, at også slidte sugekopper får tildelt den helt rigtige mængde vakuum.

Da ejektoren er meget brugervenlig får du en nem og sikker håndtering mange år frem. Du kan konfigurere enheden, som du vil, og bruge PIAB’s IO-Link til yderligere at optimere din produktionsproces.

Ring til os i dag på tlf. 70151414 for at høre mere om, hvordan du kan opnå en mere effektiv og skånsom håndtering eller download vores piCOMPACT23-manual på denne side.

Vi ses på www.bondy.dk!

Hvordan gør Bondy en forskel for dig?

At vælge de rigtige komponenter er altafgørende for et succesfuldt projekt. Selvom man ved, hvilke komponenter man leder efter, kræver det praktisk erfaring og viden at overskue helheden i et projekt - og det er her, Bondy kan gøre en forskel for dig. Vores produkteksperter har arbejdet med store og små projekter indenfor alle brancher i den danske industri og stiller de rigtige spørgsmål, så du kan fokusere på udvikling, produktion og bundlinie.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bondy LMT A/S

Hassellunden 14
2765 Smørum
Danmark
Bondy LMT A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111