23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Technology tilbyder nu kombineret værktøjs- og fartskriverværkstedskontrol

FORCE Technology tilbyder nu i samarbejde med CELF Kvalitetskontrol en samlet servicepakke til værksteder. Servicepakken består af kontrol af værkstedernes værktøj og syn af fartskriverværksted.

En enklere, smidigere og mere tidsbesparende totalløsning
Fremadrettet kan værksteder i Danmark få kontrolleret værkstedsudstyr og værktøj og synet fartskriverværksted efter gældende lovgivning af en samlet leverandør. På den måde bliver værkstedet kontrolleret hurtigere, enklere og smidigere.

FORCE Technology har indgået et samarbejde med CELF Kvalitetskontrol, der sikrer de danske værksteder større valgfrihed i forhold til totalleverance af værksteds- og fartskriverværkstedskontrol på markedet.

Det har længe været et ønske fra vores side at imødekomme de mange forespørgsler, vi har modtaget om totalleverance af værktøjs- og fartskriverværkstedskontrol. Vi ser derfor rigtig meget frem til samarbejdet med CELF Kvalitetskontrol”, fortæller Rune Christensen, Afdelingschef i FORCE Technology.

Lovpligtigt tilsyn af fartskriverværksteder og certificeret værkstedskontrol
Samarbejdet fordeler sig således, at det er FORCE Technology, der står for tilsyn af fartskriverværksteder og udbud af kurser til mekanikere, der arbejder med fartskrivere, mens CELF Kvalitetskontrol gennemfører certificeret værktøjskontrol.Samarbejdet kommer begge parter til gode, da begge har ønsket at tilbyde en totalløsning til kunderne. Men det i sidste ende kunderne, der høster den største gevinst.

Det er kunderne, der får størst gavn af samarbejdet. Både i form af at få en ny, prisdygtig totalleverandør på markedet, og en løsning, der tilgodeser de krav, der er defineret i de fleste værksteders kvalitetshåndbog om en samlet leverandør”, siger Rune Christensen.

Ønsker du at vide mere om de samlede servicepakke, kan du kontakte salgschef Allan Dorf Kristensen på 22 69 70 48.

På vores hjemmeside kan du læse mere om kombineret fartskriverværksteds- og værktøjskontrol og få 7 råd til dit næste syn af fartskriverværksted.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

AP
Ana Petrina
apt@force.dk

Send til en kollega

0.047