23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIVAL tager sit sociale ansvar alvorligt

Hos RIVAL er social ansvarlighed ikke bare tomme ord men et område, som har stor betydning i vores dagligdag.

Derfor tager vi et aktivt ansvar, både når det drejer sig om rekruttering til branchen, uddannelse af nye lærlinge, flygtninge i nærområdet og ved at give en ny mulighed til flexjobbere.

Fremtidigt rekrutteringsgrundlag
Vi er meget opmærksomme på den udfordring, det giver for vores branche, at over 300.000 maskinarbejdere forlader industrien inden for de næste 10 år, og blot 100.000 kommer til. Derfor gør vi noget aktivt for at øge rekrutteringsgrundlaget. Det sker både, når vi samarbejder med lokale folkeskoler for at skærpe elevernes interesse for teknik, og når vi tager et ansvar for ud-dannelse af nye lærlinge. Vi har som oftest fire lærlinge ansat, hvilket er en betydelig del i forhold til vores størrelse. Vi ved, hvor stor betydning det har for den enkelte lærling og for udviklingen i vores branche, at de unge mennesker kommer godt fra land med en god uddannelse inden for et område, som har deres interesse.

Hvad er industritekniker – talentsporet?
På billedet er vores yngste lærling Nicolaj Strøm Bording. Han er i fuld gang med uddannelsen som Industritekniker på Talentsporet på Herningsholm Erhvervsskole.

Industritekniker – Talentsporet er en hel industritekniker-uddannelse på højere teknisk niveau. Uddannelsen er krævende fagligt og teknisk og henvender sig til den ambitiøse elev.
Skoleperiodernes længde og antal er som på den almene industritekniker-uddannelse, men niveauet er højere, og fordelingen af fagene er ændret.

 

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.046