23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gode råd er gratis ?

Scanion´s specialister i statisk elektricitet, giver gerne gode råd, ud fra den erfaring der er opbygget gennem rigtig mange år i branchen.

Udløber
15. februar 2029

Det der kan klares via mail og telefon, er helt gratis. Hvis det er nødvendigt at lave et besøg med målinger og rapport, vil der blive faktureret timeforbrug. Hvis vi kan komme med gode løsningsforslag, kan man også afprøve standard løsninger med fuld returret.

Ofte får vi henvendelser fra firmaets elektriker der er blevet sat på opgaven, fordi man tænker statisk elektricitet, det må være noget med EL og dermed en elektriker. Men sådan er det ikke, for statisk elektricitet er ikke en elektrisk strøm der kan føres gennem ledere, men tværtimod ladninger der er blevet opladet på isolerede overflader. Det kan løses ved neutralisering via luften, gerne ved hjælp af ioner i luften. Dette er dog en helt speciel teknik der kræver viden og ikke mindst erfaring.

Ingeniør Ole Knudsen har arbejdet med dette emne i 30 år og opbygget en stor erfaring, der gør det muligt at hjælpe mange firmaer i hele Norden.

Scanion ApS
Skovgyden 16
5540 Ullerslev
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14030581
P nummer: 1004749917

Kontaktperson

OK
Ole Knudsen
Salg og rådgivning
ok@scanion.com

Send til en kollega

0.047