23948sdkhjf

Q-metal A/S har styrket sin position på det danske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q-metal A/S

Efter at være blevet opkøbt af svenske Harald Pihl i starten af 2013, har Q-metal A/S været igennem en spændende tid, hvor man har skulle finde sig til rette i Harald Pihl Gruppen.

Opkøbet har betydet, man nu repræsenterer Harald Pihl på det danske marked og tilbyder direkte fra Harald Pihls lagrer af titan, og speciallegeringer i Stockholm og München Gladbach.
I forbindelse med Harald Pihls købs af Q-metal A/S overtog Jørgen Smith den daglige ledelse af kontoret og man også fået tilført nye kræfter i form af Mikael Eriksen og Stig Holm, der nu indgår i salgsteamet der i øvrigt også består af Marianne Christensen, Christina Nielsen, Ib Filipsen, Leif Hansen og John Christensen.

Nye muligheder og core business
Udover at have Europas største lager af titan og speciallegeringer, har Harald Pihl også eget vandstråleskæringcenter placeret i Stockholm, så man kan tilbyde fuld in-house service på plademateriale.
Harald Pihl har i mange år være repræsentant for Special Metals i Skandinavien og Q-metal A/S er nu blevet selvstændigt repræsentant på det danske marked.
Q-metal A/S forsætter naturligvis sit mangeårige arbejde med at skaffe højtlegerede specialiteter mm. til den danske industri og repræsenterer fortsat tyske Boecker Wender Stahl og Peterseim Gmbh på det danske marked.
Boecker Wender Stahl har igennem de seneste år udviklet deres forretning fra kun at omfatte de rustfri legeringer i båndkvalitet, til også at kunne tilbyde titan og speciallegeringer i bånd.
Man har især fokuseret på Titan Gr.2, Hastelloy C276 og C22, som det er lykkedes Q-metal A/S at få introduceret til flere af sine danske kunder.
Q-metal A/S er således godt rustet til at servicere den danske industri de næste mange år.

Ring til os på telefon: +45 45862622


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q-metal A/S

Gl. Hovedgade 14
2970 Hørsholm
Danmark
Q-metal A/S

Send til en kollega

0.203