23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aggressive hårdmetalfræsere fra Klingspor

Klingspors omfattende program af hårdmetalfræsere i mange former, størrelser og hugninger er nu udvidet med to helt nye hugninger, der virkelig giver kraftfuld og hurtig afgratning.

Ny stålhugning
Optimeret hugning til bearbejdning af stål. Den giver markant højere materialefjernelse sammenlignet med en hårdmetalfræser med standard- eller dobbelthugning. Anvendes på alle almindelige stål-arter.

Ny INOX-hugning
INOX-hugningen er udviklet til bearbejdning af rustfrit stål og syrefast rustfrit stål. Hugningen gør hårdmetalfræseren aggressiv og hurtig, og derfor er den tidsbesparende. Den nye INOX-hugning anvendes til rustfrie legeringer, f.eks. på basis af nikkel og kobolt.

Klingspors hårdmetalfræsere bruges overalt, hvor en høj grad af materialefjernelse og lang standtid er afgørende for at kunne udføre afgratningsopgaver tilfredsstillende, især på svært tilgængelige steder.

Se hele Klingspors sortiment af hårdmetalfræsere her.

Kontakt vores specialister for rådgivning omkring fræse- og afgratningsopgaver. Vi besøger gerne din produktion og hjælper med at finde den rigtige løsning.
Tlf. 76 33 33 33.

KLINGSPOR A/S
Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24211142
P nummer: 1006411426

Kontaktperson

PB
Pernille Bergstedt
Konsulent
+45 23230422 pb@klingspor.dk

Send til en kollega

0.046