23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA nomineret til Nordjyllands mest cirkulære virksomhed

Torsdag d. 18. maj bliver Den mest cirkulære virksomhed i Nordjylland kåret til et prisuddelingsshow i forbindelse med Naturmødet på Nordsøen Oceanarium. BILA fra Nykøbing Mors er blandt de 5 nominerede virksomheder, der er gået videre i finalen.

Prisen uddeles i samarbejde med Det Nordjyske Virksomhedspanel (et erhvervssamarbejde mellem Spar Nord Bank, Hjulmandkaptain, Aalborg Universitet) og Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i Norddanmark (NBE) og er vurderet på baggrund af 4 vurderingskriterier; forretningsstrategi, designstrategi, footprint og kommunikation og samarbejdsrelation og partnerskaber. ”Cirkulær økonomi er sund fornuft. Det handler om, at vi laver produkter, der holder længere, og som kan repareres – og at vi til sidst genanvender materialerne til nye produkter, når de gamle produkter ikke kan mere.” udtaler Jens Højer, formand for NBE og ejer af Højer Møbler.

BILA’s CEO Jan Bisgaard Sørensen, CEO udtaler:

”Vi er meget stolte over at være kommet med i finalen, og vi håber selvfølgelig, at vi går hele vejen. Vi arbejder hver dag på at optimere levedygtigheden og genanvendelsesgraden af vores produkter, og vi er meget bevidste om, hvordan vores automatiseringsløsninger bidrager positivt til vores kunders økonomi – og dansk samfundsøkonomi generelt.”

Alle er velkomne til at kigge forbi workshoppen om cirkulær forretningsudvikling og kåring af Nordjyllands mest cirkulære virksomhed 2017. Det finder sted d. 18. maj kl. 15.00-18.30 ved Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, Hirtshals.

 

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.031