23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Statisk elektricitet kan drille.

Alle kender til statisk elektricitet, og mange oplever de problemer det kan give, både med produktionsteknik og arbejdsmiljø. Det er dog ikke altid så let at finde den rette løsning.

I nogle tilfælde må man leve med at det kan give stød, normalt når man aflades til jord et helt andet sted end det er opstået, men i de fleste tilfælde kan det løses, enten ved at benytte de rette antistatiske materialer eller antistatisk udstyr. I forbindelse med produktionstekniske løsninger er det normalt et ioniseringsanlæg der skal benyttes, for at neutralisere de ladninger der opstår under processen.

Der findes imidlertid mange forskellige ionanlæg, små ionblæsere , ionstave til tæt placering, ionstave med langtrækkende virkning, luftdyser og ionpistoler, så hvad er det rigtige i den givne situation ?

Det bedste er altid at starte med en analyse af situationen, hvor man tager udgangspunkt i målinger af det statisk elektriske felt, hvor stort er det, hvor opstår det, hvor giver det problemer, og endelig hvor og hvordan kan det løses med det rigtige udstyr.

Scanion Aps har 30 års erfaring med løsninger, og giver gerne gode råd, på baggrund af en analyse.

Scanion ApS
Skovgyden 16
5540 Ullerslev
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14030581
P nummer: 1004749917

Kontaktperson

OK
Ole Knudsen
Salg og rådgivning
ok@scanion.com

Send til en kollega

0.051