23948sdkhjf
Del siden
Annonce

West Diesel er nu certificerede i service og vedligehold af ”Ariel” kompressorer

To montører fra West Diesel i Esbjerg var i sidste måned på 3-dages kursus i Ohio, USA, for at blive certificerede i korrekt vedligehold af gasstempelkompressorer fra ”Ariel Corporation”.

Kurset var det såkaldte ”Mechanics School”, som henvender sig specifikt til mekanikere og serviceteknikere som har ansvar for daglig vedligehold og service af kompressorerne. Kun virksomheder der i forvejen er produktcertificerede af Ariel deltager på dette kursus. De tre dage i Ohio blev blandt andet brugt til at gennemgå sikkerhed, smøresystemer og brug af Ariel Performance Software.

West Diesel beskæftiger konstant 6-8 mand offshore på platforme både i dansk og tysk farvand. Vores montører laver blandt andet service og vedligehold på Ariel kompressorer, ligesom vi også servicerer marinekraner, generatoranlæg og pumper.

”Ariels kompressorer bruges mange steder rundt omkring i verden, naturligvis også i Danmark. Det er helt afgørende at vi kender de produkter vi har med at gøre, det har altid været vigtigt for os. Vi er specialister. Og derfor var det også helt naturligt at få vores serviceteknikere certificerede hos Ariel”, fortæller Erling Sørensen, direktør hos West Diesel.

Verdens største producent
Ariel er verdens største producent af gasstempelkompressorer. De bruges blandt andet på raffinaderier, kraftværker samt i offshore-branchen. Virksomheden har hovedkontor i Mount Vernon i Ohio, USA, men produkterne bruges over hele verden.

Artiklen findes også på vores hjemmeside, hvor du kan få mere information

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Send til en kollega

0.032