23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ib Andresen Industri har styr på EN 1090-standarden

Forårets afsløringer af manglende certificering og fejl i ydeevnedeklaration rammer ikke Ib Andresen Industri. De har styr på EN 1090.

Vi ved, der er mange dygtige fagfolk i branchen, som kan deres håndværk - også selvom de ikke er certificeret i henhold til EN 1090. Så på det punkt udmærker vi os ikke, men vi har både certificering, styr på processerne og dokumentationen i orden. Det er helheden af de tre, der gør, vi udmærker os”, fortæller Morten Jensen, svejsekoordinator hos Ib Andresen Industri.

 

I løbet af foråret har Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen været forbi en række virksomheder. 19 besøg resulterede i syv politianmeldelser. For at undgå sådanne anmeldelser har Ib Andresen Industri lavet et setup, som er dedikeret til at sikre efterlevelsen af standarden.

 

Grundig fra dag ét

Ib Andresen Industri udarbejdede en procedure for overholdelse af EN 1090-standarden samtidig med erhvervelsen af den. Der var derfor styr på standarden fra dag ét.

 

Det er dér, vi adskiller os fra andre. Proceduren holder os til ilden, hver gang vi møder krav om CE-mærkning”, forklarer John Schwee, kvalitetstekniker hos Ib Andresen Industri, og fortsætter: ”Det starter allerede ved kontraktgennemgangen, hvor vi har en tjekliste klar. Så allerede indledningsvist får vi sammen med kunden kortlagt, hvilke krav vi som minimum skal leve op til. Det giver os et gyldent overblik”.

 

Ib Andresen Industri er certificeret i henhold til EN 1090 - 1, 2 og 3. Standarden sikrer fuld sporbarhed og stål, som lever op til byggebranchens krav. Derudover har virksomheden internt sat barren en anelse højere, end standarden kræver det. Det kommer bl.a. til udtryk ved ekstra uddannelse af svejserne.

Ib Andresen Industri
Industrivej 12-20
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35745114
P nummer: 1003046731

Kontaktperson

JAO
Jesper A. Olesen
Corporate Brand & Marketing Strategist
+45 63382140 jao@iai.dk

Send til en kollega

0.063