23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bespænding med fokus på ergonomi

AVN Teknik kan optimere montagelinjer og nedbringe omkostningerne pr. bespænding og øge operatørens trivsel

Bredt program
Desoutter har et bredt program inden for El-værktøjer og software til moment tilspænding, som gør det muligt at optimere montagelinjer. Desoutters El-værktøjer er forsynet med et ergonomisk udformet håndtag, og der er indbygget stop-funktion, som modvirker belastningsskader.

E-LIT Premium og E-LIT Plus moment skruemaskiner 
E-LIT Premium og E-LIT Plus moment skruemaskiner er forsynet med en patenteret berøringsfri tænd- og slukknap, som er olie- og smudsafvisende samt vedligeholdelsesfri. El-værktøjet kan slå automatisk fra, når det ønskede moment er opnået.

Momentet kan indstilles på et display eller fra en PC.

Bespændingshistorik 
Controlleren kan installeres overalt på montagelinjen, og den giver direkte feedback på værktøjet, som vises i displayet. Momentet bliver altid korrekt, uanset hvem der anvender El-værktøjet, derfor kan det anvendes af flere forskellige operatører. Dokumentationen gemmes, så man kan se bespændingshistorik og evt. fejl kan spores bagud i processen.

Skåner miljøet
El-værktøjerne er mere energi-effektive og skåner miljøet. Der er heller ikke risiko for luftlækage, da der ikke er nogen slanger, som kan løsne sig og forårsage skade.

Minimer overbelastning
Kombinerer du El-værktøjerne med Desoutters balanceophæng, så reduceres risikoen for overbelastning, som kan forårsage ændringer i sener, muskler, knogler og led, og i værste fald føre til (HAVS) Hånd-Arm-Vibration-Syndrom. Syndromet kan nemt opstå i forbindelse med monotont arbejde med vibrerende håndholdt-maskineri. Desoutters aflastningsarm og balanceophæng klarer hele belastningen, og det ergonomiske tilbehør tillader, at værktøjet bevæger sig ubesværet og jævnt.

Kontakt AVN Teknik, tlf. 70 20 04 11, for yderligere information

 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.048