23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Stålkonstruktion udvider igen

DS Stålkonstruktion A/S har i de senere år oplevet en kraftig stigning i ordrebøgerne på de helt store volumenbyggerier og må nu igen udvide med 20.000 kvadratmeter

DS Stålkonstruktion A/S har næsten lige udvidet deres produktionshaller med 5.000 kvadratmeter og har allerede igen taget spadestikket til en ny ekspansion. Den stigende ordretilgang gør, at der igen er behov for en stor udbygning, hvor virksomhedens omkringliggende arealer inddrages til formålet.

”DS Gruppens position som markedsledende i hele Norden og vores løbende optimering af produktionsapparatet viser endnu engang, at vi er fuldt ud konkurrencedygtige med lavtlønslandene og derfor er i stand til at bibeholde produktionen på dansk jord”, udtaler Mads Møller Hansen, som glæder sig over, at der er gang i hjulene hos DS Stålkonstruktion A/S.

DS Gruppen A/S, med 4 produktionsselskaber og salgsafdelinger i både Danmark, Norge og Tyskland, har omkring 525 ansatte og med den nært forstående udvidelse forventes der også en forøgelse af medarbejderstaben.

 

På billedet ses koncerndirektør Mads Møller Hansen, som netop har iværksat den nye udstykning ved DS Stålkonstruktion A/S.

DS Stålkonstruktion A/S
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1001799816

Kontaktperson

TJA
Trine Juul Axelsen
Marketingchef
+45 96 57 28 18 tja@ds-gruppen.dk

Send til en kollega

0.031