23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducer driftsomkostningerne ved præcis bespænding!

En vindmølle forventes at have en levetid på ca. 25 år, og driftsomkostningerne udgør en væsentlig andel af den samlede totaløkonomi, derfor er tiltag, som kan minimere driftsomkostningerne interessante!

Kontrol af bolte i samlinger og efterspænding af bolte er tidskrævende arbejde, men har stor betydning, da korrekt tilspænding udsætter boltene for mindre belastning, slitage og påvirker vindmøllens funktionalitet, drift og levetid.

Moment 200 Nm til over 70.000 Nm

TITANs hydrauliske bespændingsværktøjer kan anvendes til mange forskellige momenter fra 200 Nm til over 70.000 Nm og sikrer korrekt bespænding med dokumentation.

Bespænding svært tilgængelige steder

TITANs bespændingsværktøjer, med indbygget modhold, er særdeles velegnede til at spænde bolte på meget svært tilgængelige steder, hvor konventionelle bespændingsværktøjer umuligt kan komme til at spænde.

3 versioner  

TITAN udbyder 3 typer af bespændingsværktøjer i varierende størrelser. Version 1 T-serien med en udvendig firkant og modhold til montage med krafttoppe, version 2 LP-serien med indvendig sekskantsnøglevidder samt version 3, Super Thin serien, med indvendig sekskantsnøglevidder. Alle 3 versioner er drevet af hydraulisk pumpe.

Undgå kapitalbinding

Det er også muligt at leje TITAN værktøjerne, og derved undgå investeringer og kapitalbinding i bespændingsværktøjer, som måske kun skal anvendes få gange til et specifikt bespændingsprojekt.

TITAN passer perfekt ind i AVN Tekniks produktportefølje af bespændingsværktøjer, hvilket betyder, at AVN Teknik kan løse enhver bespændingsopgave og kan give kunden en komplet og optimal løsning inden for bespænding.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.094