IQ®Vision klar hos Enitek A/S!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enitek A/S

IQ®Vision fra Trend giver centralt overblik og kontrol med hele ejendomsporteføljen på tværs af platforme, og Enitek A/S er allerede nu klar til at gøre din energioptimering og ejendomsstyring enklere med IQ®Vision!

Enitek A/S er nu klar med IQ®Vision, der afløser 963 som det intelligente værktøj til energioptimering i selv store ejendomsporteføljer. IQ®Vision integrerer Trent-controllere med tredjepartssystemer baseret på åbne protokoller. Platformen byder på en række avancerede funktioner, der blandt andet omfatter central logning af alle data, alarmer, timere m.m. og et enkelt, grafisk overblik – en effektiv vej til at sætte en præcis finger på eksempelvis energispild.

I modsætning til 963 er IQ®Vision programmeret fra bunden i Html5, uden brug af Java, med de fordele det medfører. Eksempelvis er IQ®Vision nu kompatibel med mobile enheder som iPad og iPhone, med alle de muligheder det giver for mobil-service af ejendomme på stedet.

Alle de nye funktioner vil være bagud-kompatible og IQ®Vision inkluderer værktøjer, der gør det muligt for Enitek at importere data fra eksempelvis en eksisterende 963 Supervisor. Samtidig supporter IQVision protokoller såsom BACnet, Dalilysstyring, KNX, Modbus, og MBUS, som også kan integreres i den nye platform

Kontakt Enitek A/S her og hør mere om, hvordan vi kan gøre energioptimering og ejendomsstyring enklere med IQ®Vision eller flytte dit syshtem fra 963 Supervisor til IQ®Vision.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enitek A/S

Jernholmen 38
2650 Hvidovre
Danmark
Enitek A/S

Send til en kollega

0.114