23948sdkhjf

Sikker håndtering af olie og kemikalier

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Burcharth A/S

Opsamlingskar er et vigtigt element, når dieselolie, frisk- og spildolie samt diverse kemikalier skal opbevares på korrekt miljømæssig facon, og er påkrævet ved håndtering af olie og kemikalier på autoværkstedet, i landbruget og i industrien.

I industriens maskinpark, på autoværksteder og i bygge- og landbrugssektoren forekommer der store mængder olie og kemikalier i forbindelse med vedligehold af maskiner, reparationer og udskiftning af olie.

Mange steder opbevares og håndteres væskerne desværre ikke efter forskrifterne, så sker der uheld, kan det påvirke indeklimaet i bygningen. I værste tilfælde siver olien ned i jorden, hvor det kan medføre forurening af både jord og grundvand.

 

Opsamlingskar giver optimal håndtering af olie og kemikalier

Heldigvis findes der løsninger til effektiv, lovmæssig og miljørigtig håndtering og opsamling af olie og kemikalier. Løsninger, der er ideelle til både gør-det-selv-folket og den professionelle bruger.

Opsamlingskar tjener som fundament for korrekt miljømæssig opsamling fra tromler og tønder, og er påkrævet ved håndtering af olie og kemikalier. Et korrekt dimensioneret opsamlingskar er derfor et uundværligt element i ethvert værksted.

 

Et fleksibelt og praktisk valg

Hos BG Burcharth tilbyder vi en række opsamlingskar i kraftigt olie- og kemikalieresistent MDPE plast eller stål. Når opsamlingskarrene skal flyttes, kan de nemt og sikkert håndteres med gaffeltruck eller løftevogn.

Vi lægger vægt på, at alle vores opsamlingskar lever op til professionelt brug og er i overensstemmelse med den enkelte kundes behov og forventninger. Det betyder, at produkterne kan holde til brug i hverdagen, har lang levetid og er testede til industrielt brug.

Vil du have mere information om opsamlingskar til korrekt miljø- og sikkerhedsmæssig opbevaring af tønder, tromler og dunke, så besøg vores webshop – www.bgflux.com eller giv vores tekniske konsulenter et kald på 6311 2435.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Burcharth A/S

Østbirkvej 2
5240 Odense NV
Danmark
BG Burcharth A/S

Send til en kollega

0.079