23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød BILA på VTM 2017

I forbindelse med VTM 2017 i Odense d. 28. februar til d. 3. marts stiller BILA op med BILA RoboPower, Universal Robots og MiR på stand C3046.

Automatisering er løsningen, hvis den danske fremstillingsindustri skal have en fremtidig eksistensberettigelse.

BILA RoboPower konceptet - ubemandet kørsel efter fyraften
BILA’s RoboPower koncept til maskinbetjening har taget markedet med storm. Den simple tilgang til ladning af emner, letheden i at programmere og lave individuelle programmer giver mulighed for at mindre og mindre seriestørrelse flyttes over på robotanlægget. Muligheden for at flytte robotcellerne gør investeringerne endnu bedre, da det giver mulighed for at bruge robotten, der hvor arbejdet er.

Anvendelsesmulighederne er enorme, og da samme koncept kan bruges på tværs af maskinerne i virksomhederne bliver tilbagebetalingerne meget attraktive.

BILA RoboPower-konceptet bygger på standardiserede robotceller til CNC-maskiner inden for metalindustrien. Det er yderst fleksible robotceller, der er lette at programmere, også for virksomheder som køber deres første robot.   

  • BILA RoboPower T-800: En utrolig kompakt celle som kan flyttes imellem flere maskiner. Robotcellen er lagervare og kan installeres og indkøres på få dage. Den er med åben software, så kunden selv kan lave programmer, indkøre nye emner osv.
  • BILA RoboPower T-850: En meget kompakt celle hvor man har mulighed for at vælge robot, alt efter hvor mange kilo man har behov for at løfte. Robotcellen kan leveres med robotter fra 3-80 kg. Ligeledes kan robotten justeres sidevejs, alt efter hvordan der er plads omkring CNC-maskinen. Softwaren er den samme som i T-800. Modellen leveres fra lager.

Mange underleverandører arbejder i dag med ét skift og kører meget avancerede emner i få styktal. Det betyder, at maskinerne ikke kører ret mange timer på et døgn. Med BILA RoboPower-konceptet kan man sætte robotter på maskinerne, der giver mulighed for at få maskinerne til at køre ekstra timer i døgnet uden at ansætte flere medarbejdere. 

Familien Universal Robots
På BILA’s stand tager hele familien Universal Robots godt imod dig og arbejder på højtryk for at vise deres værdi og muligheder. Universal Robots' samarbejdende robotarme er lette at integrere i eksisterende produktionsmiljøer. Med deres seks led og meget store fleksibilitet er de designede til at efterligne bevægelserne i en menneskearm.

Robotternes store fordel er brugerfladen. Robotterne er lette at programmere, hurtige at sætte op og er lette at omstille til flere opgavetyper.

  • UR3: Den ultra fleksible Universal Robots UR3 leverer maksimal præcision til mindre produktionsmiljøer. UR3 kan løfte op til 3 kg og er særdeles velegnet til opgaver, som omfatter: montering af små genstande, limning, skruning, håndtering af værktøj, lodning og maling.
  • UR5: Den lette og fleksible Universal Robots UR5 giver dig mulighed for at automatisere gentagne og farlige opgaver, hvor der kræves en løfteevne på op til 5 kg. Lettere samarbejdsprocesser som pick & place og kontrol er perfekte opgaver til UR5.
  • UR10: Universal Robots UR10 er beregnet til større opgaver, hvor præcision og pålidelighed er af afgørende betydning. Den automatiserer processer og opgaver, som har en vægt på op til 10 kg.

 

MiR- din kollaborative robot til mindre transportopgaver
Endelig kan ses MiR100, der er en sikker og omkostningsbesparende mobil robot til hurtig automatisering af interne transport- og logistikløsninger. Robotten optimerer arbejdsprocesser og frigiver medarbejderressourcer, så du kan øge produktiviteten og reducere omkostningerne.

Kom forbi BILA’s stand og oplev de mange muligheder for automatisering.

Der vil være mulighed for at få en snak om den helt nye model BILA RoboPower T-500, og BILA RoboPower T-800 vil være klar til at skænke en kold fadøl på standen. Kom også og prøv at programmere Universal Robots og se robotterne i aktion – måske med din programmering.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde netop den løsning, der passer dig bedst.

 

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.032