23948sdkhjf

Specialrør til Københavns Havn

| Medlemsnyhed | Indrykket af INDUSTRISTÅL A/S

Specialcoatede og betonarmerede rør var løsning til gasforsyning i Københavns Havn. En ikke helt enkelt opgave blev løst med succes.

INDUSTRIRØR A/S har afsluttet leveringen af specialarmerede rør til den gasforsyning der skal udvides i forbindelse med ombygningen af området omkring Frederikskaj.  Ca. 1070 meter specialrør til gasforsyning er leveret og efterfølgende nedsænket i havneløbet ved Frederikskaj hvor en ny bydel til beboelse skyder op. Rørene er specielle idet de ikke kun er overfladebehandlede men også pålagt et armeret vandfast betonlag der skal beskytte rør mod evt. skibskollisioner. 

Leverancen startede august 2016 og materialet er sømløse X52 rør, specialcoatede og yderligere forstærkede med armeret cement. Dimension er DN 300 x 14,2 mm godstykkelse. Leveringslængder er 13 meter pr. rør.

Det hele blev naturligvis leveret til tiden og leverancen havde en samlet vægt på mere end 300 tons.

"Hos INDUSTRIRØR A/S er vi glade for nu at være en vigtig medspiller på energiforsyningsfronten og har siden leveret flere større projekter til netop denne sektor som er vores primær målgruppe", fortæller direktør Lars Blomholt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
INDUSTRISTÅL A/S

Krudtløbsvej 75
1439 København K
Danmark
INDUSTRISTÅL A/S

Send til en kollega

0.063