23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forgreningsdåser redder liv ved brand

Opretholder elforsyningen i op til 90 minutter ved brand, så redningsarbejderne når at evakuere.

I tilfælde af brand i det offentlige rum er førsteprioritet altid evakuering. Patienterne evakueres fra hospitalet, passagerer eskorteres fra lufthavnen og medarbejder evakueres fra arbejdspladsen.

Ensto Vulcano er en af branchens mest holdbare forgreningsdåser til brandresistente kredsløb. Den køber redningsarbejdere tid, så de kan udføre det vigtige evakueringsarbejde.

Ved en brand kan Ensto Vulcano i op til 90 minutter opretholde elforsyningen, således at sikkerhedsbelysningssystemer, operationelle systemer og vandtryksystemer m.m. forbliver intakte.

Virker stadig i over 1.000 grader
Ensto Vulcano er designet til brug hvor brandsikrede kabelsystemer er påkrævet

Ensto Vulcano keramiske terminaler er så holdbare, at de kan bruges igen efter et tusind-graders brandbad. Når temperaturen når 1.000 °C er plastkapslinger smeltet væk. Ensto’s særlige kobberlegeringsterminaler i huse af keramik bevarer deres form og fortsætter med at fungere. 

Produktet opfylder den tyske standard DIN 4102-12 og holder elektriciteten kørende i perioder på op til 90 minutter for at holde, for eksempel, sikkerhedsbelysningssystemer, backup systemer og vandtryksystemer intakte.  

Endnu hurtigere installation
Ensto Vulcano terminaler leveres monteret i dåserne – de eneste separate dele er skrueforankringerne.

Hver terminaler er med fordel konstrueret med tre udgående tilslutninger, så undgår man at skulle sætte mange ledninger under en skrue.

 

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.047