23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mico Pro ®

Mico Pro er et nyt og innovativt system til strømovervågning fra Murrelektronik. Det modulopbyggede og pladsbesparende system gør det muligt at tilpasse systemer til specifikke applikationer.

Strømforsyningssystemer er kernen i maskiner og systemer og skal fungere med maksimal pålidelighed. Mico Pro er garant for en sådan pålidelighed. Det intelligente system til strømovervågning overvåger alle kanaler ensartet og identificerer kritiske øjeblikke på det rigtige tidspunkt. Mico Pro-signaler begrænser belastninger og udskifter effektivt defekte kanaler.

Den patenterede løsning følger vores motto: ’så sent som muligt – så tidligt som nødvendigt’.

Mico Pro er et modulopbygget system til 12 og 24V DC driftsspændinger. Komponenterne kan udvælges fra talrige Mico Pro moduler og forbindes uden værktøj via et power-modul for at danne et lukket system. Der kan vælges mellem moduler med én, to eller fire udgangskanaler. Med deres smalle bredde på 8, 12 eller 24 mm er de udformet særdeles pladsbesparende.

‘Fix-modulerne’ udløses ved en fast defineret strøm (f.eks. 2, 4, 6, 8 10 eller 16 A). På ’Flex-modulerne’ kan man indstille den udløsende strøm fra 1 til 10A eller fra 11 til 20A. Dette øger fleksibiliteten og reducerer antallet af versioner. Det er til enhver tid muligt at erstatte moduler integreret i et netværk.

Mico Pro har integreret potentiel-fordeling for +24 (eller +12), og 0V, der reducerer kabeltræk væsentligt. Der er tilslutningsmuligheder for + 24V og 0V på hver kanal. Yderligere potential- fordeling muliggør tilslutning af op til 2 x 12 potentialer til hver Mico kanal.
Det nyskabende bro-system bestående af to samleskinner og laterale fjederkontakter til tilslutning af diagnostik- og styresignaler er let at håndtere. Det er designet til en samlet strøm på op til 40A. Alle ind- og udgange i systemet er forsynet med push-in fjeder-terminaler. Fronten på Mico Pro er på intet tidspunkt skjult af kabler eller lignende; operatøren har et klart overblik over alle indikatorer og status for LED'erne.

Der er lagt stor vægt på de diagnostiske funktioner i Mico Pro. Hver kanal er udstyret med en LED der indikerer status på enheden og digitale status signaler kan overføres til PLC'en. Mico Pro power modul giver gruppe diagnostik for hele systemet og de justerbare Flex moduler har kanal-specifikke diagnostiske signaler.

Lysdioderne for de enkelte kanaler angiver, med grøn eller rød, tilstanden. Når den udløsende strøm har nået 90 procent, blinker lysdioden grønt og et digitalt status-signal udløses. Hvis den udløsende strøm overskrides, slukker Mico Pro straks den berørte kanal. Lysdioden blinker rødt og i dette tilfælde sendes et status-signal. Kanalen kan reaktiveres via et PLC-signal eller ved at trykke på en knap. Under vedligehold, kan kanalerne også slukkes manuelt.
En kanalspecifik koblingsfunktion via et SPS-signal gør det muligt for ’Flex-modulerne' at skifte systemkomponenter og slukke uden yderligere kontaktorer, relæer eller optokoblere. Ikke kun korte frekvenser (op til 10 Hz), men også længere frekvenser er mulige.
Mico Pro kan serieforbindes. Dette betyder at  på en Mico kanal, kan en anden Mico Pro station tilsluttes. Besparelserne i tid og penge er betydelige, især i applikationer med et decentralt styreskab.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.031