23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hydra-Grene A/S’ indiske datterselskab kåret som vækstgazelle.

Den indiske organisation „Indian Economic Development & Research Association“ (IEDRA) tildeler hvert år en pris til indiske virksomheder, som har haft rigtig god vækst.

Hydra-Grene A/S’ indiske datterselskab, Hydra-Grene India, er netop blevet kåret som vækstgazelle i Indien. For nylig modtog landechefen for Hydra-Grene India, Venkatesh Kumar, IEDRA’s pris som „Fastest Growing Indian Company Excellence Award 2016“ i New Delhi.„

Vi er naturligvis stolte af prisen, men ser det samtidig også som en forpligtelse“, siger Carsten Jensen, som er Area Sales Manager på det indiske marked hos Hydra-Grene A/S. „Prisen er også et tegn på, at Hydra-Grene har et godt og tæt samarbejde med vores indiske kolleger, idet udviklingsarbejdet foregår i Skjern, mens produktionen sker på vores fabrik i Indien“.

Hydra-Grene A/S etablerede sit indiske datterselskab tilbage i 2008 med det formål at sælge komponenter til vindmølleindustrien. Og det er gået godt for Hydra-Grene India gennem årene, hvilket nu har resulteret i den fine pris fra IEDRA.

Area Sales Manager, Carsten Jensen, understreger dog, at virksomhedens vækst i Indien ikke er sket på bekostning af danske arbejdspladser. Tværtimod! Samarbejdet mellem de to virksomheder har derimod skabt arbejdspladser i Skjern, hvor Hydra-Grene A/S har hovedkontor.

Det kan ellers være lidt af en udfordring at etablere et datterselskab i netop Indien, men der er muligheder på det indiske marked – også for danske virksomheder. „Den største udfordring for Hydra-Grene er de kulturelle forskelle de to lande imellem“, mener Carsten Jensen. „Men vi har en god gensidig forståelse, som gør, at vi sammen kan skabe nogle konkurrencedygtige, hydrauliske løsninger på det indiske marked. Vi har haft nogle gode år i Indien, og vi ser muligheder for yderligere vækst fremadrettet“.

HydraSpecma A/S
Bækgårdsvej 36
6900 Skjern
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87552411
P nummer: 1003218553

Kontaktperson

HS
Henrik Sillesen
Vicedirektør
henrik.sillesen@hydra.dk

Send til en kollega

0.048