23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BELKI leverer full-flow centralanlæg til Polen

Stigende efterspørgsel på BELKI centralanlæg.

Julen nærmer sig med hastige skridt og hos BELKI arbejdes der på højtryk for, at få de sidste maskiner og anlæg sendt ud inden. Klar til afsendelse står bl.a. et 4 m3 centralanlæg, som er blevet bestilt via vores polske forhandler. Centralanlægget er et full-flow anlæg, som skal forsyne 3-5 maskiner i et større maskinområde. Da det drejer sig om støbejernsbearbejdning, er anlægget forsynet med BELKIs unikke magnetfilterteknologi. Derforuden er anlægget udrustet med BELKI Buet Båndfilter og BELKI Olieseparator for gennem flere filtreringstrin, at sikre en effektiv filtrering.

Fremgangen i interessen for BELKI centralanlæg er tydelig. Der udarbejdes i øjeblikket flere tilbud på centralanlæg end nogensinde før og i starten af det nye år venter allerede de næste leveringer af centralanlæg. Herunder et 15 m3 full-flow anlæg til Østrig samt et 12 m3 full-flow anlæg til levering i Rumænien.

BELKI takker alle kunder og forretningsforbindelser for et godt år i 2016 og ser frem til et spændende og travlt år 2017.

BELKI teknik ApS
Fårupvej 19
8840 Rødkærsbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28297068
P nummer: 1003215220

Send til en kollega

0.063