23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygiejnedesignede løsninger øger fødevaresikkerheden 

FoodTech tema 2024: Med anvendelse af specialdesignet hygiejnisk udstyr kan man imødekomme nogle af de udfordringer, som fødevareindustrien pt. står overfor - i relation til både rengøring, forebyggelse af bakterievækst samt driftssikkerhed.  Når man designer produktionsudstyr til fødevareindustrien er det af afgørende betydning, at både maskiner og tilbehør forbliver fri for produktrester under brug. Uhensigtsmæssigt produktdesign gør det vanskeligt at rengøre produktionsudstyret, og både revner, sprækker og hulrum kan give vækstbetingelser for mikroorganismer. 

Ved anvendelse af hygiejnisk udstyr opnår man færre produktvedhæftninger og skal dermed anvende færre ressourcer til rengøring – både i form af rengøringstid samt rengøringsmidler og vand. Driftssikkerheden øges desuden, idet rengøringsintervallerne bliver kortere. I afdelinger med hyppige produktionsskift vil besparelsen på rengøring være ekstra udtalt. 

En anden fordel ved anvendelse af specialdesignede maskiner og tilbehør, er udstyrets kemikalie-bestandighed og termiske modstandsdygtighed. Kapslinger i rustfrit (syrefast) stål udmærker sig både ved lang levetid samt høj modstandsdygtighed overfor skrappe rengøringsmidler og kemikalier. Produkter med kapslingsklasse IP66 er støv- og spuletætte, mens IP69K tåler både højtryksspuling og høje temperaturer. 


Et bredt program af hygiejnedesignede produkter

MTO’s program af hygiejnedesignede produkter er udviklet i et enkelt design, uden hulrum og med en overfladestruktur, der gør, at der ikke kan gro bakterier på den. Derudover findes hovedparten af produkterne i både rustfrit stål samt syrefast rustfrit stål, som er beskyttet mod korrosion og kan anvendes under både ekstremt høje og lave temperaturer. MTO’s IP69K beskyttede produkter er f.eks. ideelle til at skabe højere produktivitet i miljøer med høje krav til rengøring og desinfektion. 

I programmet kan vi bl.a. tilbyde: 

I anledning af årets FoodTech messe i Herning fra 1. til 3. oktober 2024, som er Nordens førende destination for fødevareteknologi, har vi valgt at sætte fokus på vores innovative produkter og løsninger til fødevareindustrien. 
  
Ring til Christian Stampe Laursen på tlf. 7580 6337 eller mail csl@mto-electric.dk for at høre mere om, hvordan vores produkter kan være med til at øge fødevaresikkerheden og skabe højere produktivitet i miljøer med høje krav til rengøring og desinfektion.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.043