23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hexagon Manufacturing Intelligence ansætter ny servicetekniker i Danmark

Michael Roed Nielsen ansættes for at udbygge Hexagons tilstedeværelse på det danske marked.

I juni blev Henrik Rasmussen, Odense, ansat som Area Sales Manager for Danmark. Nu har Hexagon taget endnu et skridt i retning af og øge tilstedeværelsen på det danske marked, ved at ansætte en servicetekniker med base i Danmark.

Michael Roed Nielsen, fra Veflinge på Fyn, har mange års erfaring som service tekniker i industrien.

"For mig er en god kundekontakt meget vigtigt." Siger Michael. "Jeg er meget glad for at være en del af Hexagon i Danmark, og kunne tilbyde lokal service for de danske kunder."

"Michael er en vigtig del i vores bestræbelser på og tilbyde vores kunder en god og tæt service med korte responstider," siger Kenneth Merlenius, service manager hos Hexagon Manufacturing Intelligence.

Om Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence hjælper industrielle producenter med at udvikle nutidens epokegørende teknik og fremtidens livsforandrende produkter. Som førende specialist inden for metrologi- og fremstillingsløsninger giver vores ekspertise inden for Sensing, Thinking, Acting – indsamling, analyse og aktiv anvendelse af måledata – vores kunder sikkerhed til at øge produktionshastigheden og accelerere produktiviteten, samtidig med at de forbedrer produktkvaliteten.

Ved hjælp af et netværk af lokale servicecentre, produktionsanlæg og kommerciel virksomhed på fem kontinenter udformer vi intelligente tilpasninger inden for fremstillingsindustrien for at bygge en verden, hvor kvalitet driver produktiviteten. Se HexagonMI.com for at få flere oplysninger.

Hexagon Manufacturing Intelligence er en del af Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), en førende global leverandør af informationsteknik, som fremmer kvalitet og produktivitet med geospatiale og industrielle virksomhedsapplikationer.

Hexagon Manufacturing Intelligence AB
Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
CVR nummer: SE5566019773

Send til en kollega

0.048