23948sdkhjf

ZISTAPLEX – et produkt som tryller med tiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Helens Rør A/S

Zistaplex er et el-forzinket CrVI-frit præcisionsrør med organisk belægning, der beskytter mod korrosion og med særlige egenskaber, der tillader bearbejdning uden at ødelægge overfladen.

”Tid er penge”. Et udsagn man har hørt så ofte, men som ikke desto mindre er sand – desværre. For virksomheder er det et faktum, som er på virksomhedens daglige agenda. I alt hvad vi gør, stræber vi efter effektivitet. Vi finpudser og tilpasser vore arbejdsprocesser, sætter spørgsmålstegn ved og tester leverandører, mellemhandlere samt hvert trin i kæden. I alt hvad vi gør, holder vi omkostningerne op mod tiden, og tiden op mod resultatet; fx ved at måle et produkts pris i forhold til dets levetid. For at konstatere det indlysende, kan det dyreste af produkterne jo have en holdbarhed, som gør, at det på den lange bane faktisk er det billigste alternativ. Som sagt – alt handler om tid i forhold til penge.

Derfor – hvad vil du sige, hvis vi hævder, at vi har en løsning som både forlænger og forkorter tiden? Det lyder måske ikke foreneligt, men faktum er, at vi tilbyder et produkt, hvor du fra første færd sparer tid ved at kunne skære flere trin fra i forsyningskæden og som desuden med sin effektive beskyttelse mod korrosion, modstår tidens tand selv i et krævende miljø – fantastisk kombination – ikke?

Zistaplex er et el-forzinket CrVI-frit præcisionsrør med organisk belægning, der beskytter mod korrosion og med særlige egenskaber, der tillader bearbejdning uden at ødelægge overfladen. Virkeligt et godt produkt – men det er faktisk ikke den vigtigste grund til at vælge Zistaplex, for fordelen for dig som kunde er betydelig større. Læs mere om de vigtigste fordele  ved at klikke på linket her nedenfor. God læselyst!

http://www.helens.dk/produkter/zistaplex.html


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Helens Rør A/S

Koesmosevej 48-58
Kauslunde
5500 Middelfart
Danmark
Helens Rør A/S

Send til en kollega

0.125